IAKO SAM U DEBELOM MINUSU, ZAKAZAO SAM SVADBU: Darko Lazić progovorio o glamuroznom slavlju koje priprema sa suprugom Katarinom

Nakon operacije zatezanje kože zbog koje je imao produžen oporavak jer se nije pridržavao saveta lekara, pevač Darko Lazić se vratio nastupima.

Lazić se u decembru prošle godine oženio Katarinom, a sada otkriva da jedva čeka ponovo da dobije dete, ali da trenutno nije vreme za to.

- Posle svadbe, ovaj put idemo redom sve. Lenji smo oboje što se tiče svadbe, iskreno, i onda se svađamo oko toga, jedno drugo kritikujemo, kada će jedno ili drugo napraviti spisak. Stojimo u mestu što se tiče toga, biće u avgustu, ne znamo koji dan. Što se troška tiče, ništa me ne pitajte, album, pa svadba, u minusu sam odavno. Debelom minusu.

Pevač je u prethodnom periodu vredno radio na novom albumu, te je počeo i sa objavom pesama.

- Četri pesme su već izašle, nove četiri izlaze uskoro. Prezadovoljan sam zbog ljudi i komentara na Jutjubu, album je pomerio sve granice, nisam sve ovo očekivao. Srećan sam što je publika u pozitivnom smislu odreagovala na pesme, kada se izdvoji jedna pesma, to je super, a meni su se izdvojile sve četiri. Takođe, prezadovoljan sam i pregledima, imam malo pregleda, ali pravih. Mnogi kažu da su pesme posvećene Kaći, što nije daleko od istine, nije namenskim ali usvojili smo tako - kaže Darko, dok Kaća dodaje da nije ljubomorna na devojke iz spota.

- Mislim da sam se dobro snašla kao manekenka u spotu, bilo mi je opušteno, pa naši smo. Nije mi teško da gledam druge devojke u spotu, doduše spotovi su svi snimani pre nego što smo Darko i ja bili zajedno, ali i da nije, to je posao.

Laziću se često dešavalo da skrene sa puta zbog mnogih problema koje je pravio kako sebi, tako i drugima.

- Ne kajem se ni za šta u životu, jer sam sve u životu svesno radio. Posle toga nema kajanja. Ne mogu da kažem da se kajem, možda je trebalo da prođem to sve u životu i bolje što sam ranije prošao, nego sada kada sam mator konj da prolazim - smatra pevač.

Katarina, na društvenim mrežama ne deli često fotografije sa, Darkovom decom, Lorenom i Aleksejom iako su često zajedno.

- Super su me prihvatili, ali nemam razloga da objavljujem Darkovu decu, tu sam zato što sam njegova žena. Volim ih, mnogo su mi slatki, sa njima provodim dosta vremena. Gledaju me kao drugaricu, zato što im sve dozvoljavam. Darko voli da kaže kako oni spavaju sa mnom, dok ih on poželi. Sve im dozvoljavam, jer se vodim time da oni imaju svoje roditelje, neka ih oni grde, a ja sam tu da im sve dozvolim, dođem kao neka tetka Kaja.

Pevač se nedavno odlučio na još jednu operaciju, skidanja kože, a sada je otkrio kroz šta je sve prošao, u proteklom periodu.

- Jako mi je bilo teško da podnesem sve to, jer nisam osoba koja je navikla de sedi kući i koja je vezana za krevet. Jedva sam izdržao, ali hvala Bogu stanje je dobro, sledećeg vikenda i skidam konce. Bio sam uplašen, ali volim da kažem iskreno, Bog čuva budale - kaže Darko, dok njegova žena Katarina otkriva da vidi i promene na pevaču nakon operacije.

- Podnela sam lakše nego on, ali bilo je teško. Dosta sam mu pomagala oko svega tokom operacije, ali zato sam tu. Sad se već navikao da sam tu oko njega, razmazio se, sad je već gotovo.

Izvor: Blic.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još