MOJ LEO JE ZA NJU GOSPODIN: Maja Marinković brutalno ponizila Anđelu Đuričić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, Ana Ćurčić prokomentarisala je raskid Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- Bila sam u jednom momentu kriva što su raskinuli, ja o tome nešto ne komentarišem. Očekivala sam da se pomire, ne znam šta više da ti odgovorim. Ja sam ispala kriva, ali nisam ja bila kriva naravno, a pomirenje je bilo valjda tokom emisije "Pitanja novinara". Očekivala sam da se pomire - rekla je Ana.

- Mnogo je rečitija kad piše pesme - rekao je Zvezdan.

- Ništa to nije neočekivano, s obzirom da je prešla i preko prevare i preko čina koji je učinjen. Ja sam joj ovde u prolazu rekla "Šta je Maca Lizo, opet si ostavljena?". Nije mi to ništa čudno, nije ništa iznenađujuće. Znaš ti šta je moj Leo za nju u odnosu? Gospodin. Ako ti nemaš tu slobodu u odnosu, da kažeš svoj stav, svoje mišljenje... Ja mislim da od toga nema ništa i da će biti sve do jula ovako kako jeste, ali kad izađu biće pesma od Ljupke Stević "Ćao". Jeb*š vezu bez Maje Marinković - rekla je Maja Marinković.

- Ne zanima me njeno izlaganje. Verovatno je Zorica imala iskustvo da neko ka*i po njoj, ovo što smo pričali to je nešto drugo. To su totalno neke druge stvari - rekla je Anđela.

- To je bukvalno kad se kuče obraduje gazdi i skače i njuška ga, to je totalno trebalo da bude šaljivo - rekla je Šarmen Soraja Leoni Altman.

- Ne znam šta je onda tebi rijaliti, onda više nemoj da pričaš sa mnom - rekao je Ivan Marinković.

- Mene boli uvo, meni je moj otac rekao "Igračke jesu za igranje" i kupio mi igračke svih vrsta. Pravdaš kur*arluk ovde, a mene i Janjuša si mazao gov*ima. Sad nemaju argumente da brane nešto što je pokidano i ukaljano - rekla je Maja.

- Devojka koja se je*e, a nije u vezi bude ponižena, je l' ovo normalno ovde? - pitao je Lepi Mića.

- Malopre kad je bio "papi tajm" imali smo priliku da vidimo tvoj "papi tajm" u drugoj sezoni kad si jela go*no u kupatilu. Tata ti je poslao "Igraj se sa igračkama, a ne sa ku*čevima", da se ne igraš sa te*tisima više - rekao je Filip Car Maji.

- Ne plašim te se! Ja kažem da li bi neka majka poželela njega za zeta? Mama Slovenka ne. Ona je poslala čestitku u kojoj piše "Maja, devojka, ništa nije kriva!" - rekla je Marinkovićeva i dodala:

- Svi su oni bili prevarili svoje devojke sa Majom. Neka sam ja loša, evo najgora sam, ali oni su foliranti. Filip radi sve zarad fanova.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još