U KREVETU ON MORA DA BUDE GLAVNI: Sanja Marinković otkrila kakvog muškarca priželjkuje

Poznata voditeljka Sanja Marinković otrkila je o kakvom emotivnom partnerstvu trenutno sanja.

- Trenutno ne bih ništa u svom životu menjala osim što bih se malo odmorila. Kad bi imao neko da me malo odmeni to bi bio dobro. Jedna od mojih najvećih želja je brak za ceo život! Kada sam se vančavala ja sam zaista želela da to bude brak za ceo život. Nažalost to nije od jedna od stvari koju sam uspela da ostvarim, ali ima mnogo drugih zbog kojih se osećam lepo. Tako da nikad nije kasno, možda se to i desi - rekla je Marinkovićeva i dodala:

- Dobro ne mora to da bude baš brak, ali svakako neko emotivno partnerstvo. Svako od nas je gladan ljubavi.

Na pitanje da li trenutno postoji neko poseban u njenom životu, voditeljka je odgovorila:

- Ne! Svakoj ženi postoji neki muškarac zbog kojeg brže diše. U ovom trenutku baš i nema nekoga, ali naravno da je bilo onih zbog kojih bi mi srce zaigralo, ali oni su meni samo u nekim trenucima činili život lepšim. Naravno da je lepo da imaš nekoga sa kim možeš da odeš na večeru i da razmeniš neka iskustva. Ali neko ko bi bio važan da dobije neko mesto u ovoj našoj priči, nažalost nema.

Šta je uzrok ovog "problema" sa pronalaskom partnera, Sanja nije sigurna:

- Ne znam u čemu je problem. Neki kažu da sam suviše zahtevna. Kad mi kažu, uspešna žena pa nije sa njom lako, ja dobijam ospice! Ja baš mislim da to nema nikakve veze. Mislim da je ono što je najvažnije da neko mora da ti bude tu negde u saznajnom smislu, mora da ti bude tu negde kada je reč o ambicijama i o nekim željama. U krevatu treba on da bude prvi. To je bar moje mišljenje, a u svemu ostaom treba da smo jednaki, da bi se on osećao dobro.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još