NE PLANIRAM DA MUŠKARCU BUDEM SPONZOR: Jovana Jeremić otkrila kakvog partnera priželjkuje i koje uslove mora da ispuni da bi mu rodila dete

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić odlučila je davnih dana da svoju kreativnost proširi na nekoliko nivoa, te tako svom primarnom zanimanju doda i zvanje pevačice, a sada je došla do ostvarenja svog cilja, te najavila najskoriju ekranizaciju svoje prve pesme koja će nositi naziv "Roleks".

Jovana je nedavno snimila spot i istakla da željno iščekuje reakcije publike.

- Pesma predstavlja mene. Ja sam sve u životu stekla svojom zaslugom, zato pesma i kaže "Ona je Guči mama, sve pare napravi sama". Ovo je pesma koja zaista ulazi u krv. Inficiraće vas - otkrila je Jovana, tokom čije priče je najviše pažnje privlačio skupoceni sat na njenoj ruci, a šok je izazvala kada je izjavila da njegova cena iznosi impozantnih 60.000 evra.

- Ovaj "Roleks" nije u mom vlasništvu, pozajmila mi ga je drugarica, a upravo ona mi je tokom života pomogla više od bilo kog muškarca - priznala je ona, pa otkrila šta očekuje od publike.

- Ja se ne plašim loših komentara, baš naprotiv. Ova pesma je ostvarenje mog sna i nadam se da ću posle ove pesme sebi moći da priuštim "Roleks".

Svakako neizbežna kad je Jeremićeva u pitanju jeste tema partnerskih odnosa, a ona ni ovog puta nije propustila priliku da istakne šta je potrebno muškarcu koji ima za cilj osvajanje njenog srca.

- Živimo u vremenu u kom su muškarci postali sponzoruše, a i ovi koji imaju lovu gledaju kako da ušićare. Ja ne planiram da budem ničiji sponzor. Ja želim muškarca koji će u svakom životnom momentu biti uz mene. Želim nekoga kome će biti važna moja bezbednost i način na koji živim. Moj muškarac mora da učini sve ono što sam ja sama sebi već učinila u prošlosti. Želim mušku kopiju Jovane Jeremić - otkrila je ona, pa se dotakla teme o stvaranju porodice gde je istakla, po mišljenju mnogih šokantnu stvar, da u budućnosti decu neće rađati "za džabe".

- Kada napravi dete, muškarac mora imati svest o tome da mora i da ga obezbedi. Mora da shvati da treba da ima odgovornost prema tom detetu. Zato ženi koja mu je rodila to dete mora da kupi "Roleks", stan u centru Beograda i najnoviji automobil, naravno - priznala je, pa se dotakla teme fizičkog izgleda i rekla šta je za nju najprivlačnije u tom smislu.

- Gade mi se lažovi i neuredni muškarci. Volim one koji su maljavi, čak je i poželjno da moj muškarac bude takav - zaključila je Jovana.

Jeremićeva je poznata po čestim govorima o muškom rodu, a sada je otkrila da je otvorena i za istopolne odnose.

- Ja sam strejt, ali volim da vidim ženske gole fotografije. Tako da se nikad ne zna. Možda će i neka žena da mi kupi "Roleks" - zaključila je Jovana kroz smeh.

Izvor: Alo.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još