DRAGO MI JE DA NAŠOJ DECI DAJEMO DOBAR PRIMER: Mirka Vasiljević iskreno o roditeljstvu i zajedničkom životu sa Vujadinom Savićem

Glumica Mirka Vasiljević u jednoj emisiji govorila je o deci, suprugu Vujadinu Saviću i karijeri. Kako je navela za domaće medije, ona svojoj deci ostavlja prostora da izaberu nekada u budućnosti da li žele da se bave javnim poslom.

- Koliki mi je staž u medijima, nisam mnogo ni svesna. To osvestim tek kada me najave kada gostujem u nekim emisijama ili mi neko priđe i kaže da je odrastao uz moje serije, tek tada sam svesna toga. Ja nekada nešto iskomentarišem, kada pročitam u novinama, pogledam u filmu ili čujem u pesmi, tako i neko drugi ima pravo da komentariše za mene i tu nema ljutnje. Što se tiče dece, ne vidim potrebu ni razlog da se oni pojavljuju u medijima, jer oni su deca. Imaju svoje roditelje, kao što svi imaju roditelje, jednog dana ako požele da se bave nekim poslom kao što se ja bavim iako je moj posao neizvestan, ja ću ih podržati. Ni mene niko nije sputavao, tu sam prva da im pomognem, kome ću drugom, ako neću njima – rekla je glumica i dodala:

- Imala sam tu sreću da od moje 13. godine nisam imala neku pauzu, čak sam i do osmog meseca trudnoće igrala predstave. U jednom periodu života sam više vremena provodila u pozorištu, tako mi je više odgovaralo zbog porodice i čestih putovanja. Snimila sam jednu seriju sada, uskoro kreće emitovanje i biće me više na televiziji. Ko hoće i ko želi, on uvek nađe način i mogućnost, a ko neće, on nađe izgovor.

Vasiljevićeva je mlada otpočela život sa naslednikom legendarnog Duleta Savića, sa kojim ima četvoro dece, a sada je otkrila koje su prednosti kada u mladim godinama zasnuješ porodicu.

- Čim smo opstali tolike godine i radimo na tome da to bude celog života, onda su to samo prednosti. Nekako odrastate zajedno, sazrevate zajedno. Ako se dobro poznajete, znate kada postoji neki problem, naučite da budete tolerantni i strpljivi. Svako odrastanje boli, ali ja samo imam lepa osećanja imam kada se pomene ta tema. Drago mi je i da sutra možemo da budemo dobar primer svojoj deci da može i tako – zaključila je glumica za "Grand" televiziju.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još