KO ĆE MENE DA TRPI?! Aleksandra Mladenović progovorila o ljubavnom životu i otkrila da li je zaljubljena

Pevačica Aleksandra Mladenović priznaje da još nije našla pravog partnera za sebe jer pored brojnih obaveza ne stiže nikome da se posveti.

Aleksandra je na samom početku razgovora istakla da nije zaljubljena.

- Nisam zaljubljena. Ko će mene sad da trpi? Radim svakog dana nove spotove, nove pesme. Ko će trpeti da mu devojka nije nikada kod kuće. Želim da se posvetim karijeri, ali kada izbacim novi album, posvetiću se malo i sebi. Do kraja leta izbacujem album sa osam novih pesama. Uzbuđena sam - rekla je folkerka i dodala:

- Bitno mi je da muškarac ima dušu i bude dobar čovek. To je ogledalo jednog momka. Za mene je to najbitnije i uvek se toga držim kroz život.

Aleksandra u poslednje vreme vodi računa i fizičkom izgledu jer se bliži leto.

- Vodim računa o ishrani jer sam se u jednom trenutku jako ugojila. Imala sam zdravstvene probleme. Sada je sve u redu - kaže Mladenovićeva i za kraj otkriva da trema kod nje uvek postoji na nastupima.

- Trema kod mene uvek postoji, barem ona pozitivna, jer moram da ispunim očekivanja publike. Ni sama ne znam kako sve postižem. Ustajem jako rano. Trudim da uskladim trening i dnevne obaveze koje imam - zaključila je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još