ČORBA MI JE ČUPAO NOKTE I KOSU: Teodora Bilanović otkrila detalje fizičkog nasilja koje je doživela od bivšeg dečka Milana Jankovića

Teodora Bilanović kaže da joj je bivši dečko Milan Janković Čorba čupao nokte i kosu, a zatim je milovao. Bivša učesnica "Zadruge" progovorila je o jezivom nasilju koje je trpela šest meseci.

Kad je Bilanovićeva saznala da je reper pobegao da bi izbegao suđenje, odlučila je da iznese sve detalje torture kroz koju je prošla.

- Rešila sam da progovorim zbog njegovog snimka na Tik toku u kom govori: 'Saznao sam da me čeka suđenje i odlučio da pobegnem. Nemate pojma gde sam, a na suđenju se neću pojaviti. Kad bude slučaj zastareo, vraćam se.' Time direktno vređa sve žrtve nasilja, a mene provocira i psihički maltretira. To me je potreslo i vratilo mi sve traume - priča bivša zadrugarka i otkriva da je, čim su započeli vezu u rijalitiju, videla da Čorba nije onakav kakvim ga je zamišljala:

- Psihičko maltretiranje počelo je još u 'Zadruzi', jer je stalno manipulisao mnome. Osećanja su mi bila pomešana i to žrtve najbolje znaju. Mislila sam da će da se promeni, ali sve se nastavilo i posle rijalitija. Bio je veoma ljubomoran. Kontrolisao me je na svakom koraku, proveravao mi telefon... Nije mi dao ni sa kim da komuniciram.

Teodora tvrdi da je uskoro počeo i da je bije.

- Čupao me je za kosu, bacao po stanu... Umeo je da se zaleti, obori me na pod, legne na mene i ne da mi da ustanem. Posle toga bi seo pored mene i mazio me. Noć pre nego što smo snimali spot za zajedničku pesmu 'Bengalski tigar' u raspravi mi je otimao telefon i toliko mi jako izvrnuo ruku i kažiprst da mi je iz korena iščupao nokat. Trpela sam celu noć užasne bolove, a on mi nije dao da odem kod lekara. Pošto smo zajedno gostovali u emisijama, vodio je računa gde me udara. Nije želeo da se vide modrice!

Bilanovićeva je nakon šest meseci zajedničkog života rešila da pobegne od Čorbe.

- Pošto mi nije davao da mrdnem od njega, smislila sam plan kako da se izvučem iz svega! Podržavala sam ga da troši novac i da se zadužuje što više, jer sam znala da će da me natera da odem u Švedsku da zaradim pare i vratim mu dugove. Pre rijalitija sam godinama radila tamo, brinula sam o deci ometenoj u razvoju. Otišla sam da radim u Švedsku kako bih vratila njegove dugove i tamo ostala - priča pevačica, koja je zatim smogla snage, vratila se u Beograd i otišla u policiju:

- Prijavila sam Čorbu policiji 31. decembra 2021. Dobio je zabranu prilaska. Zbog suđenja, koje treba uskoro da počne, išla sam i na psihijatrijsko veštačenje.

Pevačica je otkrila da nije jedina žrtva Milana Jankovića Čorbe, ali konkretna imena devojaka za koje je sigurna da su prolazile kroz isti pakao nije htela da otkriva krijući njihovu privatnost:

- Nisam jedina devojka koju je maltretirao. Znam da ima još žrtava, ali ne mogu da govorim u njihovo ime.

Izvor: Informer.rs
Foto: tea.bilanovic/Instagram

Pogledajte još