OTIŠLA JE OD SVIH, SADA JE ŠPANKINJA: Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kako njena ćerka Anastasija provodi trudničke dane

Kao bomba odjeknula je vest da je ćerka popularne folkerke Svetlane Cece Ražnatović trudna.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji, a kako su otkrili, oni čekaju devojčicu.

Anastasija vreme provodi zajedno sa svojim partnerom u Sevilji, a njena majka Ceca otkrila je u razgovoru sa svojim prijateljima kako se dvadesetpetogodišnja trudnica oseća, kao i kakav odnos imaju otkako živi u drugoj državi.

- Anastasija je otišla od svih. Sad je "senjorita". Kad god da je pozovem ona spava. Priča sa mnom pola sata i kaže: "Izvini sada moram da prekinem razgovor, moram da spavam". Ja kažem sebi: "Bože, ova samo spava" - otkrila je Ceca.

Pevačica je ispričala i da se Anastasija zbog toga i našalila sa njima jednom prilikom, jer je zbog razgovora propustila svoju dremku.

- Devojka je rekla da smo joj narušili imunitet jer nije imala popodnevnu dremku. Pre neko veče kaže da ide na žurku sa Nemanjom, a ja kažem: "A kako ti sada ne pada imunitet?" - ispričala je kroz osmeh Ceca.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još