HAOS NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Otkriveni razlozi diskvalifikacije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge 6", a sada su otkriveni i razlozi zbog čega je produkcija donela takvu odluku.

Dok je većina zadrugara spavala, dešavala se prava apokalipsa na imanju u Šimanovcima. Slavnić je ponovo ušao u "crveno" te kao pomahnitao, divljao dvorištem, a onda i Belom kućom.

Potpuno je bio izbačen iz takta. Zgrabio je motku i brzim hodom poput furije mafijao po spavaćoj sobi i pomenutim lokacijama, a potom krenuo da uništava inventar "Zadruge" i preti Neci i Peci Laziću.

- Zvezdane, šta radiš to? Alo, alo! Šta radiš sa tom palicom? Zvezdane! Molim te stani, zašto to radiš sa tom palicom? - urlala je Anđela plašeći se da Zvezdan ne pravi štetu ogromnih razmera, znajući kakav je on.

- Ma ajde pomeri se, bre - govorio je Zvezdan kroz zube, besan kao ris.

Potom je Slavnić otišao do blizanaca, Pece i Nece Lazića i uneo im se u lice.

- Ajde sada, ustanite lepo, ajde! - besneo je Zvezdan.

- Zvezdane, nemoj molim te - preklinjala ga je Anđela.

A onda je u jednom momentu Zvezdan Slavnić skočio na krevet i počeo da šutira u ogledalo nogom i to iz sve snage, nakon čega je nastala ozbiljna panika.

Što se tiče diskvalifikacije Anđele Đuričić, ona je izbačena iz "Zadruge" jer je fizički nasrnula na Maju Marinković.

Zadrugarke su se u ranim jutarnjim časovima sukobile pored bazena, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti tokom trajanja ovog žestokog obračuna.

Anđela je tom prilikom prišla Maji s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod i udarila.

Izvor: Pink.rs/Srbija Danas
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još