Serena se svađala sa sudijom!

Serena Vilijams se desio se ispad u finalu, pošto je Amerikanka viknula pre nego što je Stosur udarila loptu koju nije uspela da vrati, što je protivno pravilima i zbog čega se svađala sa sudijom.

“Ne znam ko je bio u pravu. Sve se desilo jako brzo. Pokušavam da vratim svaku loptu i svaki udarac. Mislim da sa pravom postoje pravila tenisa. Sudija je donela takvu odluku ako je mislila da je u pravu…Ne sećam se celog poena i ne znam da li bih uspela da vratim. Sve tamo se dešava jako brzo“, rekla je Stosur.

Vilijams nije novinarima otkrila šta se u prošlosti dešavalo sa tom sudijom, iako je na terenu rekla da je ona “ponovo” protiv nje. Ceo incident opisala je kao žar borbe.

“Svi smo jako napeti tamo. Bila sam zaista unesena i svi žele da urade dobro. Znam da ja jesam. Samo sam pokušavala da uradim najbolje što mogu. Dala sam 100 odsto…Ne sećam se šta je bilo ranije sa sudijom, obećavam da bih vam rekla da se sećam“, rekla je Amerikanka.

POGLEDAJ VIDEO: Serena krenula reketom na sudiju

Serena Vilijams nije novinarima rekla da se kaje zbog ružnih reči koje je rekla sudiji.

“Uzbuđena sam što sam ponovo ovde i što sam došla do finala. To je veliko iskustvo za mene. Žao mi je što sam izgubila, ali ništa nisam mogla da uradim danas. Mislim da je Sem igrala jako, jako dobro…Ne sećam se ni šta sam rekla sudiji…Bilo je finale, bilo je napeto…izgleda da ću morati da idem na 'Jutjub' da vidim šta je bilo”, rekla je Vilijams.

Ona je ipak priznala da je njena protivnica bila bolja, ali nije želela opravdanja na novinarske primedbe da je igrala kasno uveče, onda imala jutarnju konferenciju za novinare i probleme sa prstima na stopalima.

“Bila sam malo umornija nego što sam očekivala, ali neću da nalazim opravdanja. Stvarno hoću da kažem da je Sem danas zasluženo pobedila jer je igrala zaista dobro. Bio je malo naporan taj prelaz, ali ne mislim da bi napravilo razliku. Verovatno bih se samo kretala malo brže“, rekla je Serena Vilijams.

Beta