UDAJEM SE U JULU: Marija Mikić otkrila detalje glamuroznog venčanja koje priprema sa verenikom Jovanom Pantićem

Pevačica Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić venčaće se u julu u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a na svadbu su, osim porodice i bliskih prijatelja, pozvali i Đokoviće.

Supruga Đorđa Đokovića, Saška, kreiraće Mariji venčanicu za njen poseban dan, koji je već jednom odložila.

- Jednom smo otkazali venčanje, ali ovog puta se definitivno udajem! Prvi put kada smo zakazali svadbu bili smo u takvoj situaciji da smo bili primorani da otkažemo, ali sada nećemo. Pripreme su uveliko u toku, odabrali smo divan restoran, a i dekoraciju koja će biti fantastična. Venčanicu još nisam odabrala, ali sam ovih dana išla kod Saške da pogledam šta ima. Njene kreacije su divne, sigurna sam da će ona biti zadužena za moj stajling toga dana. Saška je pozvana na moju svadbu, kao i cela porodica Đoković. Nadam se da će moći da dođu - rekla je Marija.

Mikićeva, koja se pre tri nedelje porodila i na svet donela sina Miliju, kaže da se ne opterećuje kilogramima.

- Imam četiri do pet kilograma više nego što sam imala pre trudnoće, ali ne obazirem se na to. Na svu sreću, nisam se mnogo ugojila u trudnoći. Mama mi kaže da sam lepa i da se ne opterećujem. Toliko uživam u životu da mi je to najmanji problem.

Osim pozivnica, koje je već elektronskim putem podelila onima koji će uveličati njihovo slavlje, Marija je odabrala i ko će uveseljavati goste na svadbi.

- Pevaće Joca Stefanović sa svojim bendom. Verovatno ću se i ja latiti mikrofona, tako da sam sigurna da će biti veselo i da će se naši najmiliji dobro provesti. To je najbitnije - završava pevačica.

Pored sina Milije, Marija i Jovan imaju i ćerku Đurđu. Zanimljivo je to da je Mikićeva sa sinom ostala u drugom stanju samo mesec i po dana nakon što je na svet donela prvo dete.

Marija jse nedavno sa verenikom kupila kuću u Beogradu.

- Konačno smo se skućili i sve je na svom mestu. Uvek je falilo nešto da bude potpuno, ali sada je sve onako kako smo želeli - napisala je nedavno pevačica na Instagramu.

Izvor: Informer.rs
Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

Pogledajte još