USKORO VERIDBA U "ZADRUZI": Filip Car planira da zaprosi Aleksandru Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Specijal" Filip Car progovorio je o novonastalim situacijama koje su obeležile proteklu nedelju u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, ali i o svojim planovima sa Aleksandrom Nikolić.

- Mnogi osećaju da je na tebe najveći utisak tokom rotekle sedmice ostavila izjava Ane Ćurčić? - upitao je voditelj Marko Đedović.

- Bio sam joj privržen, nalazio sam razumevanje za nju. Njena podrška je mene pozdravljala. Često sam Aleksandri govorio da je ne vređa, Mići, čak i Zorici da spusti loptu. Nije mi normalno da žena koja je sve ono doživela od muža, nastavlja da ga juri i konstantno demantuje sebe. Ja sam uvek vraćao milo za drago, ali njoj nisam. Shvatio sam da ovde niko nije jadan i da ne treba na ljude da gledam tako. Anđeli i Zvezdanu sam govorio kako mislim, osećao sam da imam pravo da kažem šta mi smeta. Ana se buni za sve što joj se kaže, nema mi težinu ono što ona govori - rekao je Car.

- Koji su to njeni postupci koji se ne poklapaju s rečima? - upitao je voditelj.

- Njene suze više nemaju težinu, jer se iz dana u dan menja. Kad je neko suoči s tim, odmah govori kako mi ništa ne znamo. Navikli smo od Zvezdana da čini korake koji nisu ispravni, ali smo ipak o Ani mislili da prati svoje reči. On je ovde bio otvoren prema svakom, nek su mislili da je to manipilacija, drugi da je ipak stvarno takav. Dao mi je za pravo da budem na njenoj strani, ali me je vremenom ubedila da ni sama ne zna šta će. Spržila mi je mozak. Za poslednju situaciju je mene okrivila - rekao je Car.

- Ona je rekla nedavno da si ti taj koji je krivac za njegove brojne sukobe - dodao je Đedović.

- Ana ne može da prihvati da je situcaija drugačija od one koju ona hoće. Bio sam bezuslovno uz nju, ali kad sam video da nije onako kako mislim, tad se sve promenilo - istakao je Filip.

- Šta se desilo u pabu? - upitao je Marko.

- Anđela je pokušala da dokaže Zvezdanu kako je Maja i Zorica vređaju, ja sam otišao da vidim šta se dešava, ako treba da smirim situaciji. Ona je krenula Miljana Popović mene da krivi za Zvezdanovo ponašanje. Pazi, nas dvojica želimo da pomognemo, a ona na sve to što Zvezdan nije bio u zavidnoj situaciji želi njega s nama da posvađa. Ostao sam u šoku. Ana govori kako joj je žao jer on nije ovde, a onda priča kako se boji svog izlaska. Jedan dan joj je nagori, a onda mu piše pesme. Obmanula me je. Anđela i Zvezdan su loši pa su loši, ali za nju ni sam ne znam šta je. Anđela je tu bila najiskrenija. Pokazala je nula dostojanstva, isponižavala je sebe, ali je bar ostala pri tome da je zaljubljena. Radila je sve zbog ljubavi. Ko god nije smeo da kaže nešto Ani i Zvezdanu, onda su lomili koplja na njoj - istakao je Car.

- Rekao si da je Aleks tvoja najveća ljubav koju si ovde doživeo - upitao je voditelj.

- Ne mogu da kažem da druge nisam voleo na neki način, ali na drugi način. Ovo mi je prva ljubav za koju mogu da kažem da je nešto posebno. Dugo sam razmišljao, sanjar sam po prirodi. Došao sam ovde jako slučajno. Prva devojka mi je bila Aleksandra, tada je bila drugačija, vrcava. Rastali smo se, ja sam prilazio kroz neka zaljubljivanja, a tako i ona. Kad je bila Aleksandrina i moja mesečnica, video sam jednu kutijicu: "Otvori kad budeš sam", ona je videla da sam nešto uzeo, ali je provalila da ja nešto krijem. Dugo sam razmišljao da li je ovo vreme za sledeći korak. Sigurna sam da bi sa mnom išla u Crikvenicu, to mi je jako bitno. Mislio sam prvo da je verim kod mene dole, ali je možda lepše da bude ovde. Ovde smo se upoznali, a ona mi je prva devojka koju bih želeo da verim. Ko me poznaje, zna kakav sam ja čovek. Ona je išla i protiv svoje majke kad sam ja u pitanju. Dosta smo oboje sazreli - istakao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još