Počeo "Prvi glas Srbije"

Kroz “rupu propadanja” iz daljeg takmičenja izleteo je veštac Zlatko, ali i Una koja je pokušala da zavede Georgieva. Prema pravilima eliminacionog takmičenja, koja je na plastičan način objasnila Marija Kilibarda, kandidati koje žiri bude ocenio sa najmanje dva zelena glasa – DA, prolaze u sledeću rundu, dok oni koji ne dobiju prelaznu ocenu žirija bukvalno propadaju kroz gubitničku jamu na pozornici, prenose Novosti.Selekcija se nastavlja sve dok ne dobijemo 9 veličanstvenih, a tada će se finalisti uživo nadmetati. Samo jedan od njih postaće Prvi glas Srbije!

Interesantne životne priče nekih kandidata, bez obzira da li su prošli u novi krug takmičenja ili su eliminisani već na početku, bili su razlog da ih bliže upoznamo. Tako je Tatjana Đorđević, sestra finalistkinje Prvog srpskog top modelaMilice, poželela da postane popularnija od sestre. Mladen Rosić (20) iz Vojke, koji sluša Kemala, Sinana i ceo Južni vetar, pevao je pesmu Miroslava Ilića “Polomiću čaše od kristala“. Novi “slavuj iz Mrčajevaca” oduševio je Vladu koji mu je čak dao i bakšiš.

Unuk legend Šabana Bajramovića, Marko Šabanović iz Knjaževca je ispričao kako pamti dedu samo po dobrom. Pred dedinim spomenikom mu je obećao da će opravdati ime koje mu je ostavio u amanet. Od mladog Šabanovića žirijska trojka je čula narodnjake i pesmu Ljubavnik” Željka Samardžića koju je uspeo narodnjački da “okiti”.

Nastavnica engleskog jezika Ana Perišić (25) iz Novog Sada oduševila je kompetan žiri pesmom Adel, kao i jednom domaćom interpretacijom. Žiri je ostao u čudu nakon nastupa petnaestogodišnje Maje Savić iz Bečeja koja se pomalo batrgala da izgovori prezime Brunclik, ali je zato njenu pesmu uspešno iznela svojim promuklim glasom. Mnogi su zapečatili učešće u Prvom glasu Srbije i završili u “crnoj rupi”…

Nastavak sledi…

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.