Počeo "Prvi glas Srbije"

Kroz "rupu propadanja" iz daljeg takmičenja izleteo je veštac Zlatko, ali i Una koja je pokušala da zavede Georgieva. Prema pravilima eliminacionog takmičenja, koja je na plastičan način objasnila Marija Kilibarda, kandidati koje žiri bude ocenio sa najmanje dva zelena glasa - DA, prolaze u sledeću rundu, dok oni koji ne dobiju prelaznu ocenu žirija bukvalno propadaju kroz gubitničku jamu na pozornici, prenose Novosti.



Selekcija se nastavlja sve dok ne dobijemo 9 veličanstvenih, a tada će se finalisti uživo nadmetati. Samo jedan od njih postaće Prvi glas Srbije!

Interesantne životne priče nekih kandidata, bez obzira da li su prošli u novi krug takmičenja ili su eliminisani već na početku, bili su razlog da ih bliže upoznamo. Tako je Tatjana Đorđević, sestra finalistkinje Prvog srpskog top modela - Milice, poželela da postane popularnija od sestre. Mladen Rosić (20) iz Vojke, koji sluša Kemala, Sinana i ceo Južni vetar, pevao je pesmu Miroslava Ilića "Polomiću čaše od kristala". Novi "slavuj iz Mrčajevaca" oduševio je Vladu koji mu je čak dao i bakšiš.

Unuk legend Šabana Bajramovića, Marko Šabanović iz Knjaževca je ispričao kako pamti dedu samo po dobrom. Pred dedinim spomenikom mu je obećao da će opravdati ime koje mu je ostavio u amanet. Od mladog Šabanovića žirijska trojka je čula narodnjake i pesmu "Ljubavnik" Željka Samardžića koju je uspeo narodnjački da "okiti".

Nastavnica engleskog jezika Ana Perišić (25) iz Novog Sada oduševila je kompetan žiri pesmom Adel, kao i jednom domaćom interpretacijom. Žiri je ostao u čudu nakon nastupa petnaestogodišnje Maje Savić iz Bečeja koja se pomalo batrgala da izgovori prezime Brunclik, ali je zato njenu pesmu uspešno iznela svojim promuklim glasom. Mnogi su zapečatili učešće u Prvom glasu Srbije i završili u "crnoj rupi"...

Nastavak sledi...

Pogledajte još