DRAGO MI JE ŠTO JE ODLUČIO DA SE SKRASI, ON JE MOJ ZET, MI SMO FAMILIJA: Dejan Dragojević u svom stilu prokomentarisao potencijalnu veridbu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara

Nakon što je Filip Car doneo odluku da će da veri Aleksandru Nikolić, oglasio se Aleksandrin bivši dečko Dejan Dragojević. Naime, pobednik "Zadruge 5" progovorio je o veridbi nekadašnje izabranice, kao i da mu je Filip Car posle svega postao omiljeni od svih.

- Nek' je sa srećom! Oduvek je on bio spreman na venčanje i brak. Drago mi je da se skrasio, to je moj zet i omiljeni od svih. Da mu Bog za koju godinu podari jednog njega, kao što je on bio meni. Moliću se da ne postane ćevap, nego da i dalje bude krompir, ipak smo familija! Poklon od zeta, za zeta, će biti blanš. Ako Veliki šef odobri, poslaću mu jer znam koliko mu znači. Boja koju trenutno ima deluje kao da je izgoreo u "E(m)eto selu".

Podsetimo, Filip Car se u prošloj sezoni umešao u brak Dejana i Dalile Dragojević, te završio sa njom u emotivnom odnosu. Nakon toga, Dejan je uplovio u vezu sa Aleksandrom Nikolić, u koju se Car takođe umešao i okončao je.

Izvor: Pink.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još