NISAM KRIVA, NJEGOVA ČAŠA BILA JE PREPUNA: Ana Ćurčić odgovorila na tvrdnje zadrugara da je odgovorna za diskvalifikaciju Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić želela je da čuje kako se Ana Ćurčić oseća nakon diskvalifikacije Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- Kako prihvataš što te zadrugari optužuju da si odgovrna za Zvezdanovu diskvalifikaciju? - upitala je Ivana.

- Krvio mi je jako što je Zvezdan diskvalifikovan, zadrugari ne znaju koliko sam ja pričala da on nije dobro. On nije bio dobro, svašta mu se ovde desilo. Površno se gledaju stvari za stolom jer sam se trudila da ništa ne iznosim, jednimo sam delila sa Zoricom Marković. Da li sam ja brinula i da li sam bila u pravu, jedina ona može da potvrdi. Ja sebe ne krivim, niti smatram da sam krivac. Ja sam sa tim čovekom provela mnoge godine i znam kako treba da pričam sa njim kad mu je loše. Nisam znala da je bila rasprava Maje i Anđele, ja ne znam da li je meni neko rekao da je Zvezdan kod Zorice u pabu - govorila je Ana.

- Zbog čega si otišla u pab to veče? On je imao žutu minutu, a ti nisi imala svoj fokus, on je imao svoju svađu sa Anđelom i bila je upletena Maja. Zbog čega si otišla? - upitala je voditeljka.

- Videla sam da mu je loše, otišla sam da ga dozovem - rekla je Ćurčićeva.

- Je l' si otišla namenski da tražiš Zvezdana, za kojeg si videla da je loše? - upitala je voditeljka.

- Videla sam u kom je stanju i ne posmatram to površno i kao žutu minutu. Njemu je to veče bila kap u prepunoj čaši i kasnije sam shvatila šta je razlog, a to je samo jedan od milion razloga. Otišla sam jer nisam želela da se diskvalifikuje i prepoznala sam da mu nije dobro - nastavila je Ana.

- Kako si mislila da ga smiriš tako što si ubacila Miljana Vračevića i Filipa Cara koji nisu tema? - upitala je Ivana Šopić.

- Mislila sam da su sa njim pričali, otišla sam tamo sa drugom namerom. Rekli su mi da nisu pričali i da je to bio razgovor od 10 sekundi. Ja njega u jednom trenutku i jesam dozvala - dodala je ona.

- Svi komentarišu da haos ispadne baš kad je to dozivanje - dodala je voditeljka.

- Ja znam kako ću, baš kao i on sa mnom. Miljan je vešto mene glumio kako sam bila hladna i kako sam bila uzrujana, ali u potpuno drugom. Oni ne znaju naše razgovore i ne moram da pričam šta sve Zvezdan ima u glavi i šta zamera. Kad mi je rekao: "Sad si dobra i sa Ivanom Dragićem", meni jebilo jasno šta se njemu sve skupljalo - govorila je Ćurčićeva.

- Aludiraš na ljubomoru? - pitala je Ivana Šopić.

- Ne... Zarugari hoće da naprave da je on pukao to veče i tog trenutka, a njemu se to jako dugo skupljalo. Ovo što se desilo je bila kap u prepunj čaši. Nisam išla na diskvalifikaciju, nego na sve kontra od toga. Zvezdan je loš za sebe i za bliske ljude, ali ostalima kakav se pokazuje kao prijatelj... Ne može biti 100% dobar čovek, postoje stvari na kojima nisu rađene, on sam nije negovao - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još