"BUNGIŠI" REŠILI DA IH SKUĆE: Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću fanovi kupuju stan

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić posle diskvalifikacije iz "Zadruge" završili su u stanu njegovog oca Moke, a sudeći po glasinama, uskoro bi mogli da imaju i svoju nekretninu, i to zahvaljujući velikodušnim fanovima, takozvanim "bungišima".

Naime, "bungiši", kako sebe zovu, navodno su se udružili da sakupe novac i golupčićima kupe krov nad glavom, a ako ne budu uspeli u toj nameri, iznajmiće im nekretninu na godinu dana.

- "Bungiši" zdušno podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem reše - ispričao je jedan od njihovih fanova koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je rekao, njihova podrška je mnogobrojna, a među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, te je ubeđen da će lagano uspeti da prikupe 100.000 evra za jednosoban stan u srpskoj prestonici.

- Njihov plan je bio da ulaze i u naredne sezone rijalitija "Zadruga", pa im stan ne bi bio potreban bar još nekoliko godina, ali kako je Mitrović doneo odluku da na TV Pinku ugasi ovaj program, a pogotovo od kada su oboje diskvalifikovani i izašli su bez dinara, mi smo sve alarmirali i dogovorili smo se da ih ne ostavimo na cedilu - rekao je jedan od "bungiša".

Za sada, kako kaže, prikupljanje novca ide preko žiro-računa koji su u te svrhe otvorili u jednoj inostranoj banci, a putem društvenih mreža obaveštavaju jedni druge o prispelim uplatama.

- Ako se nastavi ovim tempom, mi ćemo za mesec, najviše dva, obezbediti neophodna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpela i izgubila. Nadamo se da će kada budu svili svoje gnezdo i ne budu zavisili ni od koga, kao i kada ne budu imali finansijskih poteškoća, moći da se posvete i planiranju porodice i potomstvu - sigurni su fanovi Slavnića i Đuričićeve.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još