Loti Mos: Sestra Kejt Mos buduća kraljica modnih pista?

Modni svet se od leta sve više i više interesuje kada će "mini-Mos", odnosno neodoljiva mlađa sestra Kejt Mos - Loti, zakoračiti u svet mode. Poput vile porcelanskog tena Loti, koja ima 13 godina, zaslepila je lepotom sve koji su prisustvovali venčanju njene starije, širom modnog sveta obožavane sestre Kejt.

Loti je ćerka Pitera Mosa, koji je i otac popularne Kejt, i njegove druge supruge Inger. Ona za sada ne planira da uđe u svet mode više od toga što je već model za porodičnu prodavnicu vintidž garderobe u Zapadnom Saseksu.

Nakon prvih fotografija najlepše deveruše na venčanju Mos-Hins, usledilo je logično pitanje: Kada će Loti krenuti stopama svoje sestre Kejt? Naravno, pošto je svojom pojavom "ukrala" deo pažnje od mlade Kejt, Loti su odmah uporedili sa Pipom Midlton koja je, takođe, blistala kao deveruša na venčanju svoje sestre Kejt, sadašnje engleske princeze.

Svi modni eksperti s nestrpljenjem čekaju da Loti napuni 14 godina, kada će joj porodica dozvoliti da uđe u profesionalne modeling vode poput starije sestre. Takođe, njenu klasičnu lepotu koja je sada veoma u trendu mnogi nazivaju izgledom "prave engleske ruže".

Lepa je Loti, zar ne?
Možda i lepša od Kejt?

Pogledajte još