LJUTI SU: Anđela Đuričić otkrila detalje prvog razgovora sa roditeljima nakon napuštanja "Zadruge"

Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz rijaliti programa "Zadruga 6", a trenutno sa Zvezdanom Slavnićem boravi u stanu kod njegovog oca, Zorana Moke Slavnića.

Ona je sada otkrila kada ide kod roditelja u Crnu Goru, a priznala je da se čula sa njima i da su ljuti na nju.

- Slegli su se utisci. Prva bračna noć je prošla po pravilu. Odmorili smo se, dobri smo. Mokin i moj susret je bio emotivan, plakala sam od sreće. Ovo nikad nisam osetila, prihvatio me je kao svoju ćerku, to cenim i poštujem. Čula sam se sa roditeljima, brzo ću ići u Crnu Goru, malo su ljuti, ali biće to okej - rekla je Anđela za "Hajp".

Inače, Zvezdan Slavnić više puta pokazao je nasilničko ponašanje pred kamerama rijalitija. Međutim, Veliki šef doneo je odluku da ga diskvalifikuje nakon što je vitlao motkom po imanju i pretio zadrugarima.

S druge strane, Đuričićeva je izbačena nakon sukoba sa Majom Marinković, koju je zbog odnosa sa Zvezdanom počupala za kosu i bacila na pod. Njih dvoje zbog diskvalifikacije moraće da plate kazne od po 50.000 evra.

Podsetimo, Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić u rijalitiju sa 22 godina mlađom Anđelom. Malo nakon javne prevare, Ana se uselila u Belu kuću, te ovaj ljubavni trougao nije prestajao da intrigira javnost.

Izvor: Blic.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Pogledajte još