Jagodina tvrdi da je oštećena

0

JAGODINA, 12. septembra 2011. (Beta) – Uprava Jagodine saopštila je u ponedeljak da je oštećena u prvenstvenom meču sa Partizanom, kao i da su mediji "zatvoreni" za taj fudbalski klub.

JAGODINA, 12. septembra 2011. (Beta) – Uprava Jagodine saopštila je u ponedeljak da je oštećena u prvenstvenom meču sa Partizanom, kao i da su mediji “zatvoreni” za taj fudbalski klub.

“Poslednjih nekoliko dana posle utakmice Jagodina-Pratizan u medijima u Srbiji špekulisalo se o sumnjivom penalu koji je sudija Milorad Mažić dosudio za Partizan. Ali, niko ne govori otome koliko je u tom susretu oštećena Jagodina”, navodi se u saopštenju Jagodine.

“To je prava slika medijske zatvorenosti za klubove poput Jagodine, koji diktiraju beogradski ‘velikani'”, dodaje se u saopštenju.

Situacija o kojoj Jagodinci govore odnosi se na 27. minut, kada je kapiten Miloš Stojanović krenuo u prodor i pao u šesnaestercu posle duela sa Aleksandrom Miljkovićem iz Partizana. Na fotografijama se vidi kako Miljković povlači za dres Stojanovića i kako igrač Jagodine pada u šesnaestercu.

Jagodina je to okarakterisala kao “brutalan start” i ocenila je da je to trebalo da bude penal za taj klub, a ne žuti karton za Stojanovića.

..

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.