NIJE MI TEŠKO DA BUDEM VERNA: Sara Reljić progovorila o ljubavnoj vezi sa Nikolom koji živi u Australiji

Atraktivna pevačica Sara Reljić već nekoliko meseci je u vezi sa dečkom koji ne živi u Srbiji već u dalekoj Australiji.

Nikolu ova popularna dama ne skriva ni od svojih pratilaca na društvenim mrežama, a Reljićeva je otkrila kako je moguće sačuvati vezu sa partnerom koji je toliko udaljen od nje.

- Iskreno, lepše funkcionišemo kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se što više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahtevna, potrebno je mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta - rekla je plavokosa dama i dodala:

- Što se mene tiče meni uopšte nije teško da ostanem verna. Ja ne ulazim u vezu ukoliko ne mislim da ta osoba ima sve sto ja želim i sve što mi treba. A kad dobiješ to u životu onda ni nemaš potrebe za varanjem. Daljina mi ne predstavlja problem, a mislim da ljudima koji žele da varaju ni blizina ne predstavlja problem. Tako da nije stvar u daljini nego je stvar u tome što nisu našli ono što im zaista treba - rekla je ona i otkrila da li bi se preselila u Australiju.

- Australija je predivna zemlja. Skroz različita od Evrope i naše energije, kulture. Mogla bih da zamislim da živim tamo, ali samo pod uslovom da putujem često u Srbiju i Evropu, da vidim moju porodicu i odradim nastupe koje imam. Nije teško, već sada Nikola i ja putujemo svakog meseca gore - dole - zaključila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: sara_reljic.1/Instagram

Pogledajte još