PEVAČICA NAKON GUBITKA BEBE ŽELI DA BUDE SA PORODICOM: Anastasija Ražnatović se vraća u Beograd

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podelili vesti da će uskoro postati roditelji i da pevačica čeka devojčicu. Međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je Gudelj obavestio javnost putem Instagrama.

Kako se sada navodi, Anastasija nakon gubitka bebe planira da se vrati u Srbiju, budući da su joj sređeni papiri zbog kojih do sada nije mogla da napusti Španiju.

Anastasija je želela da tokom teškog perioda bude sa porodicom, pa će navodno već krajem nedelje stići u Beograd.

- Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vreme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja i on joj je najveća podrška - navodi upućeni izvor.

Ona će prvi put uživo videti i Veljkovog i Bogdaninog sina, Krstana, koji je rođen drugog dana Vaskrsa.

- Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje - priča izvor.

Podsetimo, pre dva dana Nemanja Gudelj, Anastasijin dečko, objavio je tužnu vest na svom nalogu na Instagramu da su izgubili bebu.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti.

Izvor: Informer.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još