STEFAN KARIĆ JE ZA DOŽIVOTNU ROBIJU, PRETUKAO ME JE ZBOG DUBOKOG ŠLICA: Nataša Šavija dala iskaz u tužilaštvu

Starleta Nataša Šavija danas je saslušana u Osnovnom tužilaštvu u Rumi kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića.

Nataša je u tužilaštvu ispričala šta se dogodilo kobne večeri.

Kako je rekla pošto je izašla iz tužilaštva, Stefanu je zasmetao njen duboki šlic na haljini, i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje.

- Nemam bolove trenutno. Oko mi je povređeno, čeka me još jedna operacija. Da bi oko bilo funkcionalno, trebaće i plastična operacija - rekla je Šavija po izlasku iz tužilaštva i dodala:

- Bio je tako težak prelom, te nije moglo da se uradi jednom operacijom. Posle mesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću biti bolje i da ću psihički biti bolje.

Starleta je oštro osudila Karića koji joj je naneo teške povrede.

- Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost - rekla je Nataša, koja je upitala ko je to Stefan Karić da njoj presudi.

- Ako sam loš čovek, meni će Bog da presudi.

Šavija je rekla da je Osman Karić, otac Stefana Karića, nije zvao nijednom, i dodala da veoma loše reaguje na njegove izjave u medijima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još