TVRDIM DA NIJE BIO ŠAMAR, VEĆ UDARAC PESNICOM: Oglasio se advokat Nataše Šavije nakon izjave Stefana Karića da ne zna kako je ona povredila oko

Advokat Jakša Peković, koji zastupa Natašu Šaviju u postupku koji se vodi protiv rijaliti zvezde Stefana Karića zbog sumnje da je brutalno pretukao starletu, kaže da je zgrožen odlukom suda da se Kariću ukine pritvor.

Karić se, podsetimo, sumnjiči da je Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede 30. aprila na jednoj svadbi. On je bio u bekstvu, i 3. maja u pratnji svog advokata predao se policiji.

- Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim mehanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav "šamar". Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu - kaže Jakša Peković.

Podsetimo, Stefan Karić je odmah po izlasku iz pritvora izjavio da je "bilo koškanje" i da joj je lupio jedan šamar, ali da ne zna "kako su nastale teške povrede koje je zadobila i za koje je priložila lekarsku dokumentaciju.

Inače, Šavija se pridružila juče na saslušanju krivičnom gonjenju Stefana Karića i detaljno ispričala kako je došlo do incidenta na svadbi. Ona je, prema rečima našeg sagovornik teške telesne povrede naneo Stefan Karić i otkrila da je čeka još jedna operacija oka.

Posle saslušanja, medijima je izjavila da je Karić brutalno pretukao jer mu je "zasmetao njen dubok šlic na haljini".

- Ponovo navodim da verujemo u sud i da ćemo ovo zajedno izgurati do kraja, ne samo zbog Nataše nego zbog svih, devojaka, žena, majki, ćerki u Srbiji da jednom za svagda prestane nasilje nad ženama - izjavio je advokat Jakša Peković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još