TAMNOPUTA SAM, GOVORILI SU MI DA SAM ROMKINJA: Angelina progovorila o vršnjačkom nasilju koje je doživela u osnovnoj školi

U svetlu tragičnih događaja u Srbiji proteklih nedelja, sve glasnije se govori o vaspitanju dece i vršnjačkom nasilju, a svoja iskustva iznose i javne ličnosti. Svoju priču ima i mlada pop zvezda Angelina.

Ona se sinoć pojavila na rođendanskoj zabavi magazina "Story", a kada su je upitali za vršnjačko nasilje, priznala je da je bila meta zadirkivanja.

- Doživela sam neku vrstu vršnjačkog nasilja. To se, hvala Bogu, u školi u koju sam ja išla brzo rešilo, nisam imala posle neki problem. Ja sam tamnoputa, pa su mi govorili da sam Romkinja, ali to mi se dešavalo i na početku karijere. To je vrsta nekog verbalnog nasilja, kada nešto nisi, a neko ti govori da jesi...

Angelina je, inače, članica žirija "Pinkovih zvezdica" i ne krije koliko je srećna što ima svoje mesto u čuvenoj crvenoj stolici.

- Uživam u toj ulozi i velika mi je čast. To mi je fenomenalno, obožavam posao koji radim. Producent sam i autor moje muzike, mogu da im pomognem i budem tu za njih, a oni su pretalentovani, atmosfera je predivna.

Izvor: Pink.rs
Foto: CPG

Pogledajte još