Nadal: Đoković je neverovatan!

Nadal je posle poraza priznao da se loše oseća zbog toga što ni u šestom ovogodišnjem meču protiv Đokovića nije pronašao način da mu se suprotstavi.

"Naravno da sam razočaran, iako moram da priznam da je ovo što Đoković radi neverovatno i mogu samo da čestitam i njemu i njegovom timu", rekao je Nadal i dodao da će Novakove rezultate iz ove sezone biti teško, gotovo nemoguće ponoviti.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Đoković osvojio i Njujork

Španski teniser kaže da se posle dobijenog trećeg seta ponadao da bi prvi put posle 62 godine mogao da napravi preokret u finalu US opena i dobije meč nakon gubitka prva dva seta.

"U tim trenucijma pokušavao sam apsolutno sve. Ovakvi mečevi su veoma teški i obojica smo stigli do svojih limita. Trudio sam se da igram maksimalno agresivno u sakom poenu, ali je Novak ponovo bio isuviše dobar", rekao je Nadal.

POGLEDAJ VIDEO: Nole "polomio"Rafu

Uprkos šestom uzastopnom porazu protiv Đokovića, drugi teniser sveta veruje da će toj seriji doći kraj.

"Ove godine sam od Đokovića izgubio mnogo finala, što znači da moram da radim mnogo više nego do sada i da dodatno unapredim svoju igru. Svaki poraz mi daje dodatnu motivaciju i verujem da ću uspeti da pronađem odgovor na Novakovu igru", rekao je Nadal.

FoNet

Pogledajte još