Zašto voleti Zeka Posena?

Ljubimac kritike i mnogih poznatih dama - Njujorčanin sa adresom u Parizu - Zek Posen (Zac Posen) revijom na Nedelji mode u Njujorku vratio se u starom sjaju i oduševio sve novom kolekcijom. Pogledajte modele koje je Zek predstavio vrativši veru u stari glamur!

(old_image)

Kao što vidite na fotografijama, ovog puta Zek je potpuni fokus bacio na preciznost krojeva i praćenje linije ženskog tela, kao i eleganciju klasičnog Holivuda.

(old_image)

Predivne modele, poput ovog iznad sigurno možemo očekivati da će na nekom od crvenih tepiha poneti neka od poznatih dama, među kojima Posen ima mnogo fanova. Među damama koje, poput nas, "osećaju" modnu emociju Zeka Posena su: Natali Portman, Rijana, Kejt Vinslet, Gvinet Paltrou, Kler Dejns, Kameron Dijaz, Dženifer Lopez, Bijonse, Miša Barton...

(old_image)


Zek, koji odrastao u poznatom kraju Menhetna - SoHo, vratio se u svoj rodni grad uz (modni) vatromet, baš kako i dolikuje. Očekivali smo pravi diva-look i to smo i dobili! Još da smo ovo sve videli i uživo i obukli... Ali, i fotografije će poslužiti kao inspiracija.

Pogledajte još