NEKE ŽENE RAĐAJU DECU SAMO DA BI ZADRŽALE MUŽA: Katarina Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem i odgajanju ćerke Katje

Pevačica Katarina Grujić uživa u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a zaljubljeni par ima jednoipogodišnju ćerku Katju.

Folkerka je otvoreno govorila o roditeljstvu, i istakla da neke žene dobiju decu da bi zadržale muževe.

- Katja raste, ima 17 meseci, penje se na lustere, na stolove, živahna je i aktivna, u tom je periodu kad je sve zanima i sve uči, zanimljivo joj je. Ujutru nju ostavim u vrtiću, pa odem na trening, a kad se sa istog vratim, to mi je drugi trening, dobro održavam liniju - rekla je Katarina, koja ističe da je otac popustljiviji prema devojčici, a da je ona malo stroža.

- Ima toga, Marko joj sve dozvoljava. Ja kad kažem "ne", ona se rasplače i onda ode kod tate u zagrljaj. Kad su roditelji u pitanju, mislim da jedan treba da bude loš policajac, a drugi dobar. Ja se ne bunim da budem loš policajac, to znači disciplina i patrijarhalno vaspitanje - kaže Kaća i naglašava da neki roditelji olako shvataju roditeljstvo.

- Ja uvek kažem da sve potiče iz kuće. Kako bih objasnila, živimo u nekom brzom, ludom vremenu. Žene, eto tako, dobijaju decu samo da bi zadržale muža, da bi se ostvarile u nekoj ulozi, a nisu spremne za to. Ljudi jako olako shvataju roditeljstvo, jako su teške uloge majke i oca, moraš da budeš predan i da iskreno voliš sve u vezi toga. Naravno da postoje teški trenuci kad dete ne sluša, ali treba ga učiti, ne ne znam kakvoj disciplini, ali da se znaju jednostavne stvari. Mi kad smo bili klinci znali smo da kad mama kaže "ne", onda je to jasno, a danas kad roditelj nešto ne dozvoli, odmah se deca bacaju po podu, i svi skaču da dopuste nešto detetu. To je već problem, ali nemam pravo nikom da pričam kako da vaspitava svoje dete, ja znam kako ću svoje i to je to. Što se tiče tehnologija, pošto je još mala, ne mogu mnogo da joj branim, ali naravno da ograničavam crtane filmove, pa ne mogu da se gledaju pet sati - rekla je Katarina.

Izvor: Nova.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još