Hedlajneri Exita, sastav Epica, isprašili na turneji sa Metallicom!

Tokom protekla dva vikenda, legende heavy metala i jedan od najistaknutijih simfo-metal sastava današnjice udružili su snage na dva velika zajednička koncerta. U danima uoči i između nastupa, ali i nakon završetka zajedničkog parčeta turneje, u okviru kog su „Epicatallica“ isprašili u Parizu i Hamburgu, uzbuđenje i utisci ne jenjavaju, a društvene mreže ispunjene su fotografijama, video snimcima i rečima zahvalnosti i oduševljenja.

Metallica je ranije ovog meseca na svojim društvenim mrežama najavila da će im se Epica pridružiti u okviru velike svetske turneje #M72, dok su Exitovi hedlajneri na svom Tviter nalogu odgovorili da im je čast što mogu da nastupe kao podrška bendu Metallica, da je ovo vrhunac u karijeri za svaki metal bend i da jedva čekaju da se priključe turneji.

Epica je svojim LP izdanjima „Requiem for the Indifferent“ (2012) i „The Quantum Enigma“ (2014) dostigla internacionalnu prepoznatljivost i našla se na američkoj Billboard 200 top listi. Iza sebe imaju i prestižnu Music Export Awards nagradu, koja im je 2015. dodeljena kao najuspešnijem internacionalno prepoznatom holandskom bendu, dok se album „The Holographic Principle“ iz 2016. godine našao na desetom mestu Loudersound top liste najboljih simfo-metal LP izdanja.

U EXIT Univerzum od 6. do 9. jula uz podršku Gorkog Lista sleću i predvodnici najtraženije turneje na svetu The Prodigy, zatim rap bogovi Wu-Tang Clan, Gremi rekorder Skrillex, kao i Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Alesso, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Chase & Status, Sofi Tukker, LF System, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Layla Benitez, Gioli & Assia live, Marko Nastić, Tijana T, Space Motion, Coeus, Kristijan Molnar, Human Rias, Mene, Ben UFO, Avalon Emerson, Carlita, Desiree, Shimza, Cici, Patrick Mason, Partiboi69, Koboyo, Raven, X-Coast, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy, Bojana Vunturišević, Atheist Rap, Pero Defformero, Porto Morto i mnogi drugi.

Festivalske ulaznice dostupne su po promotivnim cenama od 7.490 dinara i uz uštedu od 50 odsto u odnosu na finalnu cenu, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 2.990 dinara.

Trenutno je aktuelna i omiljena ,,4+1 akcija”, u okviru koje se za kupljenje četiri ulaznice, peta dobija na poklon! Zbog velikog interesovanja, akcija traje do 7. juna, ili ranije, do isteka zaliha. Ulaznice se mogu kupiti na sajtu festivala, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online

Pogledajte još