ZAUZELA 26. MESTO: Šarmen Soraja Leoni Altman izbačena iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Finalna izbacivanja".

Nakon što je Miljana Popović napustila "Zadrugu 6" osvojivši 27. mesto, voditelj Darko Tanasijević saopštio je zadrugarima ko sledeći napušta "Zadrugu 6" i osvaja 26. mesto.

Darko je podigao Šarmen Soraju Leoni Altman.

- Moglo je bolje, ali mi je drago ako budem išla kući večeras. Ima boljih učensika koji zaslužili superfinale, a meni brat slavi rođendan - rekla je Šarmen.

Naredna koja je bila podignuta bila je Jovana Tomić Matora.

- Bila sam najbolja ove godine, zadovoljna sam. Mislim da je ove godine sve bilo okej - rekla je Matora.

Nenad Lazić Neca je naredni bio podignut.

- Zadovoljan sam svojim učešćem. Verujem da ću ostvariti veliki uspeh nakon ovoga, ali ako ispadnem sada bilo bi mi krivo jer sam bio iskren za razliku od nekih. Ja znam koliko sam šta radio, ja sam isterao svoje, a imam želju zbog svega da pokažem koliko vredim, a meni je moj Peca najbolji, a smatram da kao što on sam kaže da sam ja više zaslužio od njega da budem u superfinalu - dodao je Neca.

Voditelj je nakon toga podigao Žanu Đorđević.

- Meni je ovo okej, ja nemam takmičarski duh. Ja sam ono što jesam, a imam dete koje je u pubertetu i ne bih sebi dozvolila da gleda nekoga ovde. Meni je ovo učešće donelo mnogo toga, novo iskustvo - rekla je Žana.

Voditelj je vratio Necu na mesto, a nakon njega je sela Matora. Ostale su Šarmen i Žana.

- Šarmen Soraja napušta "Zadrugu" - rekao je Tanasijević.

Šarmen se pozdravila sa cimerima i otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, kako bi porazgovarale o njenom učešću u rijalitiju.

- Ispunila mi se želja da večeras idem kući. Ja sam rekla i u početku, da ću biti ono što jesam. Nisam se nametala, nisam puno komentarisala, možda sam mogla, ali... Svakakvih situacija je bilo u kući, nisam se nervirala, nisam ulazila ni u kakve fizičke kontakte. Primetila sam da čim popiješ kafu, popričaš, odmah se stvaraju teorije zavere - rekla je Šarmen.

Šarmen je progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Ja sam u početku slagala, nisam htela da kažem sa moje strane uopšte, ali se to saznalo kad sam ušla u Belu kuću - rekla je Šarmen.

- To je krenulo sve spontano. Jako smo slične, tu smo se poklopile energetski, ali smo brzo ušle u bilo šta. Dopale smo se jedna drugoj, tu je bila ta neka tenzija... Jednostavno, videle smo da je to tenzično. Ona je ušla da misli na sebe sve to, odraslim razgovorom smo rešile. Nismo ništa pričale, rekle smo da ćemo ostati u kontaktu sigurno - rekla je Šarmen za odnos sa Matorom.

- Šarmen mi je od početka delovala namazano, vrlo namazano. Sve tu negde je imala tu tendeciju - rekla je Miljana Popović.

- Ti govoriš o sebi, ne o meni - rekla je Šarmen.

- Ispod mire, trista vire, to mi je za Šarmen - rekla je Miljana.

- Ja sam dobra dok me ne isprovociraš. Imala sam nekoliko rasprava, ali me nisu dirali, ni provocirali - rekla je Šarmen.

- Sa Zvezdanom nije bio nikakav flert, tu sam se ja onda spr*ala da dolazim u komšiluk. A šapice je video ko je trebalo da vidi, pa je Janjuš rekao da je izbrojao tri. Bila sam i u kupaćem, moglo je da se vidi - rekla je Šarmen i dodala:

- Blejala sam kod njih u izolaciji. Zvezdan je po mom mišljenju bio generalno takav sa svima. On nije imao nameru prema meni to, nego smo se sprdali svi zajedno. Između mene i Janjuša da, to je neki odnos koji je bio.

- Janjuš je isticao da želi da obnovi odnos sa Enom i onda taj neki momenat u kući, ne znam baš... Govori kako hoće njoj da se vrati, ali ga ona masira - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još