SVIH 14 GODINA SMO BILI U LJUBAVI: Darko Lazić progovorio o odnosu sa suprugom Katarinom, bivšim partnerkama i deci

Folker Darko Lazić podvrgao se operaciji zatezanja kože, a sada je progovorio o borbi sa bakterijom koju je dobio nakon operacije.

- Ovog puta se baš mnogo toga promenilo. Malo sam nervozan, ali biće bolje. Imao sam malo komplikacija kad sam zatezao kožu, zakomplikovalo se oko bakterije koju sam dobio. To se nije odmah zakomplikovalo, desilo se posle mesec dana od operacije. Pojavila se bakterija, pa su morali opet da me uspavaju, sada je sve okej. Izgubio sam i prag bola, sve sam izgubio. U ovom slučaju je dobro. Hoću da izgledam dobro. Smatram da čovek prvo treba sobom da bude zadovoljan - rekao je Darko, a onda je progovorio o braku, deci i kumstvu sa koleginicom Andreanom Čekić.

- Nisam se ja verio, ja sam se oženio. Svaki put kad se verim, ja pobegnem, tako da sam se ovaj put oženio. Imali smo građansko venčanje, čekamo da prođe sve ovo... Andreana je moja kuma odranije, a ovog puta moram da obnovim staro kumstvo, valja obnavljati stara kumstva. Imam veliku podršku od strane ljubavi i mislim da je to jedina stvar koja čoveka može da podigne u životu. Prvi je bio brak, druga samo veza, moja deca su moja svetinja. Voleo bih da imam mnogo dece, nikad nije dosta, voleo bih bar još dvoje dece - rekao je Lazić i progovorio o bivšim partnerkama.

- Ja sam osoba koja o svakome misli dobro, sve najlepše. Ne kajem se, volim da pomažem u životu, našla se ta neka osoba kojoj sam pomogao i to je to - kaže Lazić, a onda se osvrnuo na svoju decu, ćerku Lorenu i sina Alekseja.

- S Marinom i Anom sam u kontaktu. Alekseja viđam stalno, moram češće da viđam ćerku. Svi mi imamo neki bes, ljuti smo zbog nečega i gledamo da preko dece nešto ispraznimo... Lorena je ista majka, a Aleksej je na mene - rekao je folker, a onda je progovorio o vaspitavanju svoje dece i velikoj ljubavi sa Katarinom.

- Neki misle da sam ja previše strog roditelj, ali bolje je tako. Desilo se da spustim ručnu, a to je da se zaljubim ozbiljno. Mislim da se nikad nisam ni odljubio od nje. Malo smo se razišli, ali smo svih 14 godina bili u ljubavi. To je život, nema tu šta da se krije. Ja sam u tim nekim trenucima bio klinac, nisam bio spreman. Uvek smo bili u kontaktu i voleli smo se i poštovali uvek - rekao je Lazić i dodao:

- Čovek koji se rodi sa tim da voli adrenalin je uvek takav. Pre ću se okrenuti za dobrim kolima, nego za ženom. Bole me uši što kažu da se nisam opametio. Prestao sam davno da ugađam ljudima. Nikad ljudima nije dobro. Razočarao sam se u ljude u poslednje vreme, smatram da su jako loši i da pokušavaju od tebe da naprave ono što nisi. Zašto bih se uopšte trudio. Poštujem onoga ko mene poštuje. Nikad se nisam ni sa kim zabavljao od kolega. Andreana je moja kuma, moja krv, moja familija i porodica. To će uvek tako biti. Došlo je vreme da začepim ljudima usta i da pokažem pravog sebe i u pravoj svetlosti. Malo ćemo ovog leta da spustimo loptu i da se sačuva grlo. Hoću da se fokusiram na karijeru i na svoj život. Bio sam nezadovoljan sobom i svima oko sebe, čovek prvo mora sobom da bude zadovoljan.

Izvor: Pink.rs
Foto: _katarina_24/Instagram

Pogledajte još