ŽAO MI JE ŠTO JAVNOST ZNA IMENA MOJE DECE: Nikolija Jovanović progovorila o odrastanju ćerki

Pevačica Nikolija Jovanović otkrila je zašto ona i njen dugogodišnji partner, reper Relja Popović nikada neće javno predstaviti svoje ćerke, kao i šta ju je navelo da prizna da se pokajala zbog brojnih estetskih intervencija koje je uradila na licu.

Osim toga, Nikolija je progovorila i o zdravstvenom stanju svoje majke Vesne Zmijanac, koja je nedavno operisana u Kliničkom centru Srbije, gde su joj zbog problema rada srca ugrađeni bajpasevi.

- Odlično. Sad u junu će imati i prvi koncert u Bugarskoj. Nije tačno da je imala moždani udar i da ne može da hoda. Videćete je i sami uskoro. Vremenom oguglate na neistine, ali nije prijatno svakako - rekla je Nikolija i progovorila o ćerkama.

- Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama - rekla je Nikolija i osvrnula na estetske intervencije koje je radila na licu i zbog kojiih se nedavno pokajala i sve javno priznala.

- Nisam to radila zbog reakcije publike. Drago mi je da su komentari bili pozitivni i što nisu osudili moju iskrenost, jer ja retko dajem sebe. U tom snimku sam bez trunke zadrške dala sve što sam imala da dam.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još