TAKMIČENJE ZAVRŠILA NA 23. MESTU: Anastasija Stanojević Palčica izbačena iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Finalna izbacivanja".

Posle napravljenog preseka glasova voditelj Marko Đedović ušao je u Belu kuću, kako bi tamičar sa najmanje glasova napustio "Zadrugu".

U trećem preseku, prva ugrožena bila je Anastasija Stanojević Palčica.

- Hoće li ti biti teško bez dečka Marka Petruševića Petrućija? - pitao je voditelj Palčicu.

- Naravno. Ja sam jako emotivna, dok trenira, sat vremena, meni bude baš teško - rekla je Palčica.

Druga ugrožena bila je Jovana Tomić Matora.

- Ja sam rekla da bih volela da ostanem do superfinala, ali Bože moj. Zovem glasače, smatram da treba svi da pozovu glasače da glasaju - rekla je Matora.

Treća ugrožena osoba bio je Marko Stefanović.

- Ovo je za mene veliki uspeh, jedino što me zadržava ovde je Sanja. Voleo bih da ispadnem iste večeri kada i Sanja - rekao je Marko.

Četvrta ugrožena bila je bila Slađana Lazić.

- Ne znam šta da kažem. Malopre sam bila baš ponosna. Duplo smo se radovale. Ponosna sam što je ona (Maja) moja drugarica - rekla je Slađa.

Slađa je bila prva osoba kojoj je voditelj Marko Đedović saopštio da sedne.

Dok su zadrugari čekali ko će biti sledeći ko će napustiti "Zadrugu", Marko Stefanović i Ana Ćurčić su iskoristili vreme kako bi započeli svađu.

Voditelj je zatim saopštio da je Anastasija Stanojević Palčica sledeća koja napušta Belu kuću.

Nakon što se pozdravila sa zadrugarima Palčica je otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević i odmah progovorila o fleru koji je imala sa Bilalom Brajlovićem, tokom veze sa Markom Petruševićem Petrućijem.

- Dečko će uskoro kući. Ja nisam ništa konkretno uradila - rekla je Palčica i dodala:

- Meni je samo čokoladica poklonjena za rođendan, ništa loše nisam uradila.

- Na omotu je pisalo "P*čkice". - otkrio je Peca Lazić.

- Šta sam ja loše uradila? Bila sam sa jednim dečkom i borila se za ljubav. Da li sam imala poljubac ili zagrljaj. Što se tiče čokoladice, porukica se nalazila unutra. Ja da sam znala ne bih, iskreno - pravdala se ona.

- Da je Bilal bio pouzdaniji, da li bi ostavila Petrućija? - upitala je Dušica.

- Ja ne bih da pričam o njemu. Čim sam ušla, odmah mi je prišao, rekao gde ću da spavam i hteo je da mi pomogne oko hrane, ali nikad nije došlo do simpatija. Meni se samo Marko svideo i izašla sam čista kao suza - nastavila je ona.

- Rekla je da je bila verna, a izgleda da se Matora ne računa - umešao se Ivan Dragić.

- Ni sa kim s*ksualni odnos, ništa tuš kabina. Bilo je samo u obraz, Jovana je pokušavala da me poljubi, ja sam nju odbila. Ja sam Jovanu doživljavala kao drugaricu, a sa svim drugaricama sam se češkala. Jovana se te noći napila, Car je tad tek ušao, slušali smo njegove priče. Mene je Jovana pijana pozvala u kabinu, a onda i u krevet, a ja sam je odbila. Tad se završio naš drugarski odnos, počela je da iznosi laži. Jovana je poznata da opljuje devojke koje su je odbile - rekla je Anastasija.

- Šta ti je Marko rekao sad? - upitala je Dušica.

- Baš mu je bilo teško. Nismo očekivali. Najbitnije mi je da nisam obrukala sebe, svoje ime i svoju porodicu - dodala je Palčica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još