Crna Gora predstavila turističku ponudu Beograđanima

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Bara, Kotora, Herceg Novog i Podgorice predstavila je juče turističku ponudu Crne Gore na promotivnom događaju u Beogradu.

Tokom manifestacije koja je održana na Kalemegdanu, građani su mogli da se upoznaju sa novitetima u turističkoj ponudi Crne Gore, cenama, promotivnim ponudama kao i sa događajima koji ih ove godine očekuju u ovoj susednoj zemlji.

Foto: NTOCG

Upriličen je i atraktivan kulturno – umetnički program koji je privukao veliki broj posetilaca. Nastupila je
Gradska muzika Đenović, folklorni ansambl Crne Gore a za najmlađe organizovana interaktivna predstava za decu pod nazivom "Vrijeme je za magiju" u režiji i izvođenju crnogorskog glumca Davora Dragojevića.

Foto: NTOCG

PR Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Milena Vujović podsetila je da su gosti iz Srbije najbrojniji turisti svake godine, te je naglasila da su dobre najave i za ovu godinu.

- Na ovaj način želeli smo da podsetimo goste iz Srbije, koji su svake godine najbrojniji turisti, šta sve Crna Gora ima da ponudi. Verujemo da će se takav trend nastaviti i u ovoj godini. Nadamo se da će turisti iz Srbije uživati u svemu onome što smo pripremili za njih. Tu su naravno brojne manifestacije lokalnih turističkih organizacija, zatim obogaćena ponuda i unapređeni smeštajni kapaciteti, kao i odlična ponuda aktivnog odmora koja je sve atraktivnija gostima iz Srbije - zaključila je Vujović.

Foto: NTOCG

Autor: Nadlanu.com
Foto: NTOCG

Pogledajte još