NASTAVLJA KARIJERU NA INFORMER TELEVIZIJI: Ksenija Bujišić dala otkaz na TV Prva

Voditeljka Ksenija Bujišić dala je otkaz na TV Prva gde je radila nekoliko godina unazad.

Šarmantna voditeljka je na TV Prva vodila vremensku prognozu u okviru jutarnjeg programa, ali i zabavnu večernju emisiju "Šok Tok".

Ksenija je potvrdila da je završila sa radom na Prvoj i otkrila da uskoro počinje sa radom na drugoj televiziji.

- Istina je da sam dala otkaz na Prvoj televiziji i da smo se posle mnogo godina predivne saradnje i mnogih zajedničkih rezultata rastali, a što se tiče razloga - vrlo je jednostavan. Neko sam ko voli da menja, volim izazove i volim promene. Samo je to razlog - otkrila je Ksenija.

Ispričala je i koji su razlozi za veliki iskorak u karijeri.

- Upravo taj izazov koji volim i izlazak iz zone komfora su me naveli da donesem odluku da odem. Neki projekat koji prosto ne može da se odbije i nova ekipa ljudi sa kojom sam baš želela da sarađujem.

Kako je otkrila na novoj televiziji vodiće jutarnji.

- Prešla sam na TV "Informer" zbog jutarnjeg programa koji ću raditi zajedno sa svojom redakcijom i ekipom svojih ljudi, to je jedan veliki zalogaj koji je pred svima nama i to je glavni razlog zašto sam odlučila da pređem sa "Prve" na "Informer TV" - otkrila nam je voditeljka.

Inače, Ksenija je sa televizije "Pink", na kojoj je radila dugi niz godina, prešla na TV "Prvu" 2017. godine.

U početku je vodila vremensku prognozu u sklopu jutarnjeg programa, a kasnije je počela da vodi zabavnu emisiju "Šok Tok".

Krajem 2021. godine se povukla iz medija zbog trudnoće, a porodila se 3. marta 2022. godine i dobila sina Danila. Inače, ona je i majka četvorogodišnje Lole.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: bujisic.ksenija/Instagram

Pogledajte još