PEVAČICA I FUDBALER NA PORODIČNOM ODMORU U BELEKU: Katarina Grujić i Marko Gobeljić proslavljaju prvu godišnjicu braka u Turskoj

Fudbaler "Crvene zvezde" Marko Gobeljić iznenadio je suprugu Katarinu Grujić putovanjem u luksuzni rizort u Beleku, a na poklon joj je kupio i ogrlicu, narukvicu i minđuše od 700 evra.

Uspešni sportista iznenadio je pevačicu putovanjem vrednim 12.500 evra, u luskuzni rizort u Turskoj, gde će proslaviti godišnjicu crkvenog venčanja.

Tridesetogodišnji fudbaler pripremio je i posebno poklon za pevačicu, a to je nakit jednog poznatog brenda.

- Marko ima pauzu u igranju fudbala, pa je organizovao porodični odmor. Rezervisao je smeštaj, platio ga 12.500 evra i poklonio Kaći vaučer. Ona je odmah javila manedžeru da joj u tom periodu ne zakazuje nastupe, tako da mogu dve nedelje sa ćerkicom Katjom da uživaju na moru - rekao je izvor blizak paru.

Izvor dodaje da je Gobelja još u Srbiji spremio poklon za suprugu.

- Naručio je ogrlicu, narukvicu i minđuše koje je platio 700 evra. Kaća odavno želi nakit jednog brenda, a nedavno je sa sestrom gledala na internetu šta imaju u ponudi i Marko je to zapazio. Kad joj je poklonio nakit, odmah ga je stavila u sef kako ga slučajno ne bi izgubila.

Kaća Grujić kaže da je oduševljena poklonima koje je dobila od supruga.

- Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme - poručila je pevačica iz Turske.

Ona dodaje da je planirala da ugrabi malo vremena za čitanje na plaži, ali da ne stiže zbog jednipoigošinje ćerkice:

- Ambiciozno sam ponela tri romana za čitanje: "Nemoj nikad da se vratiš" Vesne Dedić, "Azbuka mog života" Mirjane Bobić Mojsilović i "Ples oko sunca" Vedrane Rudan, ali sumnjam da ću zbog Katje uspeti da pročitam i jedan. Za svakog roditelja sreća deteta je ispred njegove, a Marko i ja uživamo dok je gledamo koliko joj je lepo. Iz vode ne možemo da je isteramo.

Kaća i Marko proslavljaju čak dve godišnjice braka.

- Volim da obeležim svaki bitan datum. Venčala sam se pred matičarkom 30. avgusta 2021. na intimnoj ceremoniji u Novom Sadu. Zatim smo Marko i ja 2. juna naredne godine napravili veliku svadbu i venčanje u crkvi. Slavimo i jedan i drugi datum!

Izvor: Informer.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još