NIKO NE PITA ZA NJU, ŽELE DA JOJ NAUDE: Nikolina Pišek zabrinuta za bezbednost ćerke Sofije Une

Nikolina Pišek u maju prošle godine ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo. Ona je nakon 40 dana skinula crninu, a sada je prvi put otkrila da je zbog toga dobijala pretnje.

- Mene su osuđivali zbog toga što radim, a nisam mogla sebi da priuštim nešto drugo i dobro je da nisam, jer bih verovatno tada izgubila i sebe i svoj zdrav razum. Dobijala sam nebrojeno poruka u kojima su me osuđivali, čak i pretili. Govorili su jako ružne stvari, osuđivali baš to što sam htela da nastavim sa životom. Pritom, niko nije uzimao u obzir da imam dete, da sam odgovorna i za nju, da je nekako moram izvesti na pravi put, da to dete nešto mora da jede, da moramo živeti ako želim da opstanem - rekla je Nikolina.

Pišekova je zatim ispričala da se osim nje, niko ne brine za njeno dete, a pored svega, njenoj i Vidojevoj ćerki čak mnogi žele i da naude.

- Niko ne pita za nju. Kad kažem niko, stvarno mislim apslutno niko. I to je tužno. Pokušavam da joj objasnim da niko nije dužan da se bavi njom, jer sam joj ja majka, tako da sam ja jednina koja bi trebalo da je zaštiti. Ali ono što je meni kontradiktorno je to što oni žele da joj naude. Svi žele da je materijalno iskoriste, tako da samim tim, žele da joj naude, odnosno meni, odnosno žele da nam onemoguće neki normalan život, ali udarili su na pogrešnu - rekla je Nikolina za "Zageb info".

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još