PRODALA SI VERU ZA VEČERU: Filip Car žestoko prozvao Anu Ćurčić (VIDEO)

U toku emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car dobio je reč kako bi odgovorio na prozivke, koje mu je uputila Maja Marinković.

- Moram samo da kažem da su razni mediokriteti dali sebi da za pravo da komentarišu sve i svašta. Ku*ve daju sebi za pravo da govore - rekao je Car.

- Imaš komplekse zbog Dejana. Želiš sve što je Dejanovo. Sve devojke su mi skinuo - rekla je Marinkovićeva.

- U "Zadruzi 4" sam se zabavljao sa Aleks, krivo mi je jer sa njom nisam odmah nastavio odnos. Maja daje sebi za pravo da komentariše nekog. Najnemoralnija ku*vetina je sebi dala za pravo da radi sve ovo - kazao je Filip.

- Prvi si me prozvao - kazala je Maja.

- Dozvolio sam sebi da uradim sve što jesam i napravio sam greške, ali je i Aleksandra. Nije ih imala previše, ali je uradila neke stvari koje joj nisu priličile, ali se sada totalno promenila. Da je ona ostala s Dejanom i da se ja nisam desio, svi bi govorili da je ona niko i ništa bez njega. Sada im ona smeta jer joj se ugasila emocija prema njemu i ušla sa mnom u nešto, jer se tako oseća - istakao je Car.

- Kako imaš razumevanja za Aleks, a nemaš za mene? - upitala je Ana Ćurčić.

- Prodala si veru za večeru. Bila si kivna na svog dželata, a onda si trčala da ga tešiš kad raskine sa devojkom. Onda krene "Zbogom, ćelavi", sve si to zavoravila? - upitao je Car.

- Zaboravio si mojih trinaest godina? - upitala je Ćurčićeva.

- Ne sećam se ničeg, jer si lažov - rekao je Car.

- Prekini da lažeš. Kako te nije sramota? - upitala je Ana.

- Ja? Je l' laganje i da si išla na rulet, pa ovde svi vidimo da se kockaš. Kockanje na sitno - rekao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još