PEVAČICA SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Dara Bubamara otkrila kako je dovela liniju do savršenstva

Dara Bubamara kaže da na svaka tri sata uzima proteinski napitak, a tri puta nedeljno ide u teretanu.

Pevačica je smršala čak 10 kilograma za manje od mesec dana pomoću proteinskih šejkova. Folkerka je početkom maja odlučila da bude na specijalnom režimu ishrane, koji joj je doneo odlične rezultate.

- Svima bih preporučila moj način mršavljenja jer se kilogrami tope. Pijem šejkove, i uglavnom jedem samo povrće, ribu i meso. I sama sam šokirana kako sam lako smršala. Kada me budete videli uživo, nećete verovati kako sam se stesala. Skinula sam deset kilograma, ali planiram još da mršavim - rekla je Dara.

Ona otkriva kako izgleda jedan njen dan na posebnom režimu ishrane.

- Jutro obavezno započinjem proteinskim šejkom, koji pijem na svaka tri sata. Između obroka ne grickam ništa, a onda za ručak pojedem samo povrće. Ponekad uz sveže povrće pojedem nemasnu ribu ili meso, koje spremim na maslinovom ulju. To i večeram. Kada imam velike koncerte, koristim suplemente kako bih imala snage da izdržim nastup do kraja.

Dara ističe da, pored toga što je "probušila kašiku", redovno i trenira.

- Tri puta nedeljno idem u teretanu. Radim naporne vežbe, vozim bicikl, a onda trčim na traci. Vikendom ne stižem da treniram jer sam na nastupima u inostranstvu, ali i tu se trošim, pošto celo veče đuskam na štiklama.

Bubamara kaže da je sama osmislila jelovnik, te da nije koristila usluge stručnih lica.

- Ne mogu da jedem kako nutricionisti kažu! Kod mene je sve iz krajnosti u krajnost - ili jedem mnogo ili ne jedem uopšte. Odlučila sam da budem na proteinskoj ishrani, a to nije nimalo lako. Treba imati živce kao konj, a ja ih imam. Najbitnije je da pijete mnogo vode. Na taj način se hidrirate, a i ne osećate glad. Zato sa sobom uvek nosite flašicu vode - kaže pevačica, koja je želela da se steše zato što uskoro izbacuje novu pesmu:

- Znam da mojoj publici nije bitno kako izgledam, jer im je jedino važna harizma koju imam. Ali sada kada spremam novu numeru, želim da im i izgledam lepo.

Izvor: Informer.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još