CELOG ŽIVOTA SAM U DUGOVIMA: Darko Lazić progovorio o tračevima i podmetanjima na estradi

Popularni folker Darko Lazić sinoć je u jednom poznatom prestoničkom restoranu organizovao promociju svog novog albuma "Sve mi smeta". Podršku mu je pružila supruga Katarina, od koje se nije odvajao, a na promociji se pojavila i njegova majka Branka, koja je povela Darkovog sina Alekseja.

Lazić je u razgovoru za medije istakao da sumnja da mu je neko namestio snimak, gde on na jednom nastupu navodno samo otvara usta.

- Svima želim da pronađu mir i sreću, verovatno su nezadovoljni svojim životima pa pokušavaju da naruše moj. Nikada se nikome nisam zamerio, to većina zna. Imam svoje bubice kao i svi ali sam sa svima u dobrim odnosima, ne znam čemu sve to sa snimkom. Ali, ljudima nikada ne možeš udovoljiti. Nikome se nisam zamerio, ne znam da li sam se sa nekim posvađao... Imam bubice, ali gledam sve da ispoštujem, opet na kraju ne valja. Dokle više?

Darko se pojavio sa zanimljivim telefonom, koji nije bio smart, pa se našalio da je u njemu našao spas, a potom je progovorio i o svojoj supruzi.

- Mobilni sam platio 4.000 dinara. Ovo je spas, produžetak života. Nemam Instagram, nemam video-pozive... Od Kaće se ne razdvajam. Katarina je i u spotu, pesma se zove "Zbog tebe" - rekao je Darko i ispričao da se ona i njegova bivša verenica Marina Gagić odlično slažu:

- U odličnim su odnosima nema ni potrebe da bude drugačije. Katarina je u odličnom odnosu i sa Aleksejom, sve je u najboljem redu - otkrio je Darko.

Kako kaže, jedna pesma na albumu mu je autobiografska.

- Pesme smo birali svi zajedno, imamo tim koji radi sa nama, svi biramo u dogovoru. "Oprosti Bože" je moja autobiografska, ja sam je odabrao, najviše mi se sviđa. Ja sam odavno oprosti Bože - ispričao je Lazić.

Na samom kraju, Darko se osvrnuo i na glasine da je u velikim dugovima.

- Da li sam u dugovima ili ne... Ja sam celog života u nekim dugovima... Svi znamo ko to priča i servira - ispričao je Lazić.

Izvor: Republika.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još