RASPLAKAO SE U ŽENINOM ZAGRLJAJU: Miljan Vračević zauzeo 18. mesto u "Zadruzi 6" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Finalna izbacivanja".

Nakon Žane Đorđević i Slađane Lazić, voditeljka Ivana Šopić ponovo je ušla u Belu kuću jer je došlo vreme da još jedan zadrugar napusti rijaliti imanje.

Voditeljka je saopštila da je prvi ugrožen Miljan Vračević.

- Očekujem da vidim decu, to mi je najbitnije. Verujem da su i moja deca i moja žena i prijatelji ponosni na mene. Bio sam ono što jesam, ali ovo što nisam video decu mi je teško. Ja sam branio neke ljude, takav sam, terao sam pravdu. Srčanost me je uvek koštala, pa će i sada verovatno. Nisam bio ni u gornjem ni u donjem domu - rekao je Miljan.

Nakon toga Ivana je podigla Ivana Marinkovića.

- Naslutio sam. Svi koji smo sada ovde, iskreno mislim da svi zaslužuju, sve je otvoreno. Nemam nikakav puls od spolja, ali mi nešto govori da su pohvalili moj odnos sa Željkom, ali da bude loš plasman, onda verovatno jesu. Moj odnos sa Željkom je krenuo lagano, i jedva čekam da se nastavi - rekao je Ivan.

Voditeljka je potom podigla Anu Ćurčić.

- Ovde sam pokazala naivnost i iskrenost. Ne bih volela da napustim šou i te kako sam zaslužila da ostanem. Ja se borim za sebe, i za sebe sam se borila. "Zadruga 6" mi je obeležila život. Bitna mi je podrška, da su me shvatili kao iskrenu i do toga mi je jako stalo. Meni plasman nije toliko bitan - rekla je Ana.

Aleksandra Nikolić je takođe bila ugrožena.

- Ja ne volim da pričam o svom životu, ne volim patetitku i da glumum žrtvu kao Ana, ja sam iskrena - rekla je Aleks.

Voditeljka je potom podigla Maju Marinković.

- Ja znam šta sam ja pokazala, čista sam u svemu, ali iskreno ja znam sve, ljudi su prepoznali da sam ja iskrena - rekla je Maja i dodala:

- Aleksandru nisam nikada doživljavala kao ona mene, ali sve je to do naroda. Ne utičemo mi na to.

Ivana je saopštila zadrugarima da Miljan Vračević napušta "Zadrugu 6".

Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila bivše zadrugare Erminu Pašović, Mikicu Bojanića, Stefana Radića Rodnija, Nenada Aleksića Ša i Marka Petruševića Petrućija. Pored njih u studiju bili su i Žana Đorđević i Slađana Lazić, a njima se pridružio i Miljan Vračević koji je napustio "Zadrugu".

- Kad sam se vratio iz vojske bio sam manje srećan - rekao je Miljan.

- Miljane, ti si bio uz Anu Ćurčić sve vreme - upitala je Dušica.

- Ja sam bio uz nju i bio joj podrška, a ona je krenula da se druži sa Majom i Slađom. Ona je okej sa Majom koja se "palapucala" sa Zvezdanom. Donji dom je branio Anđelu, a Lepi Mića napadao Zoricu. Svako ovde daje svoje slice za platu - rekao je Vračević.

Miljanu je nakon toga stigla supruga, a on je sve vreme plakao i ljubio je.

- Jao, rasplakala sam se - rekla je Miljanova supruga Andrea.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još