OŽENIĆU JE, MOJE EMOCIJE NISU PRESTALE: Aca Bulić najavio venčanje sa Anom Ćurčić

Aca Bulić došao je na superfinale "Zadruge" sa majkom i sinom Ane Ćurčić i kumom Milenom Kačavendom. On je i tokom boravka bivše nevenčane supruge Zvezdana Slavnića u "Zadruzi" bio sve vreme uz nju, tako da je rešio da joj i do poslednjeg dana da svoju podršku.

Završna noć je prekinuta zbog nevremena, pobednik će biti proglašen večeras, a očekuje se da Anin bivši dečko ponovo dođe u Šimanovce.

On je novinarima otkrio da će se oženiti Anom Ćurčić posle "Zadruge 6".

- Odavno smo bili zajedno, ali smo ostali drugovi! Ipak, moje emocije prema njoj nikad nisu prestale. Porazgovaraćemo, i ako je ono što osećam obostrano, a nadam se da jeste, biću najsrećniji čovek na svetu. Obožavam je! Što se mene tiče, možemo da se venčamo i provedemo ostatak života zajedno - rekao je Bulić i dodao da je sve ovo vreme bio Anina bezrezervna podrška:

- Preživela je svašta, a ja sam joj bio vetar u leđa! Posle svega, zaslužila je da bude zbrinuta i srećna. Bilo mi je mnogo teško da je gledam tužnu i u suzama. Njihovu ljubav podržala je i Anina majka Mila.

- Podržavam da moja ćerka bude sa Acom Bulićem! Prva ljubav zaborava nema - kaže ona, a na pitanje da li veruje da će Aca biti bolji zet od Zvezdana Slavnića, odgovorila je:

- Zvezdan mi nikad nije bio zet! S njim nisam progovorila tri rečenice otkako je sa Anom. Stalno je noću vileneo, a preko dana spavao. Mnogi su napali moju ćerku zbog stvari koje je iznela u vezi s njihovim odnosom. Sve što je rekla je istina! Trpela je psihičko i fizičko nasilje. Borila se za pravdu!

Istog mišljenja je i Anina kuma Milena Kačavenda:

- Bulić je pravi džek! On je Supermen! Dok je Ana bila u ,,Zadruzi" brinuo je o njenoj deci, ali i meni. Zahvalna sam mu na svemu što je uradio za nas. Ponosna sam na Anu, jer ona nije rijaliti igrač, ali se odlično snašla. Ja bih na njenom mestu poludela! Bila sam joj podrška, ratovala sam sa celim svetom zbog nje. Ana nije ni svesna koliko mi se žena koje su preživele nasilje javilo i reklo da se poistovetilo s njom.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još