ONA JE RADILA TRI POSLA, A ON TROŠIO: Majka Ane Ćurčić progovorila o životu svoje ćerke sa Zvezdanom Slavnićem

Večeras se održava veliko finale šeste sezone rijalitija "Zadruga", a među prvima je u Šimanovce stigla podrška Ane Ćurčić, koja inače važi za velikog favorita.

Aca Bulić, ponovo je kao i juče došao u pratnji Anine majke i kume Milene Kačavende.

- Ana ništa nije lagala i to je poenta, ali ona to uopšte njima nije mogla da dokaže. Ja sa Anom i Zvezdanom nisam živela, više sam se družila sa njegovom majkom. On bukvalno nije ni provodio vreme kući. Ja kad god odem, on je spavao preko dana, a kad deca dođu iz škole morali su da ćute, jer on spava, a šta je radio noću to ne znam. Ana nije uživala, već je radila tri posla da bi imali nešto, a on trošio. Prokockao je Anin stan i ona je sada podstanar. Ja bih volela da ga sretnem jedan na jedan. Ako me bude tražio odazvaću se, ja njega neću tražiti - rekla je Anina majka.

Podsetimo, superfinalisti su: Ana Ćurčić, Maja Marinković, Aleksandra Nikolić, Zorica Marković, Filip Car, Bilal Brajlović, Milica Veselinović, Ivan Marinković, Sanja Grujić, Marko Janjušević Janjuš, Marko Stefanović, Anita Stanojlović, Nenad Lazić Neca i Sanja Grujić boriće se za prvo mesto u rijalitiju.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još