PRIVLAČE SE POPUT MAGNETA: Koje kombinacije horoskopskih znakova opstaju do kraja života?

Postoje znakovi koji su potpune različitosti, ali i oni sa kojima odmah osetimo pozitivnu energiju!

OVNOVI I VAGE

Iako na prvi pogled deluje da Ovnovi i Vage nemaju ništa zajedničko i da se vode potpuno različitim vrednostima, njihove veze mogu da budu vrlo uspešne. Upravo su vaše razlike vaš najjači adut.

I Ovnovi i Vage poseduju tvrdoglavost i mogu da se raspravljaju o nečemu do mile volje ali, istovremeno krasi ih neodoljiv šarm. Kada se im se pogledi susretnu jako im je teško da odole jedno drugom. Postoji uzbuđenje kada rizikujemo i kada se ludo zabavljamo, a kombinacija vatrenog i vazdušnog znaka to uzbuđenje dodatno pojačava.

Ovnovi, vi možete pomoći Vagama da se češće opuste bez osećaja krivice, a Vage, vi možete podstaći Ovnove da razviju razumnija očekivanja od života.

BIKOVI I ŠKORPIJE

Oba znaka su neverovatno strastvena i senzualna što ima posebne čari kada je u pitanju intimnost. I Bikovi i Škorpije imaju izražen osećaj i potrebu za uspehom i uvek im se pomalo čini da ovaj drugi znak sa lakoćom postiže svoje ciljeve.

Bikovi znaju kako da prebrode i najveće oluje bez odustajanja, dok Škorpije znaju koliko je odlučnosti potrebno za uspeh. Jedno u drugome pronalaze ono što njima samima nedostaje. Ako se u nekoj prostoriji zateknete sa parom – Bik Škorpija, budute sigurni da će biti najprivlačniji par.

Bikovi su direktniji dok su Škorpije intuitivnije, oba znaka su izrazito lojalna u svojim odnosima i za partnera će ići do kraja sveta ako treba.

BLIZANCI I STRELČEVI

Oba znaka imaju potpuno različite ličnosti koje pokazuju, a koje uvek zavise od trenutnog raspoloženja. I baš zbog toga između njih postoji prećutno razumevanje.

Odlično je kada pored sebe imate osobu koja razume kako u jednom trenutku možete da budete super raspoloženi i druželjubivi dok ste već u sledećem povučeni i ćutljivi. Ova dva znaka Zodijaka imaju uvek odličan potencijal da kreiraju čvrsta prijateljstva što je osnova snažne veze.

Stilovi komunikacije se razlikuju – Blizanci vole da prećute i upakuju u oblande dok Strelčevi vole da sve isteraju na čistac ali budući da je u osnovi snažno prijateljstvo osećaj bliskosti uvek ostaje.

Izvor: Novi.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još