Brajan Feri u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Glam pop zvezda, Brajan Feri biće gost u emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” na TV PRVA koja će biti prikazana 23. septembra. U emisiji će se pojaviti i kompletni bend koji Ferija prati na turneji.

Šarmer za sve generacije, Brajan Feri, na sceni Beogradske arene nastupiće sa bendom od 14 članova u kome će, kao bubnjar, biti i Brajanov sin Tara Ferry. Tara je Ferijev treći sin i sa ocem je svirao na albumu “Olympia”. Album iz 2002. godine “Frantic” Brajan je posvetio upravo Tari.

SVE O KONCERTU I NARUDŽBINI KARATA: Brajan Feri u Beogradu

Pored pesama sa novog albuma “Olympia” koji promoviše na turneji, publika će čuti i hitove kao što su Let’s Stick Together, Slave To Love, Don’t Stop The Dance, Boys and Girls, Tokyo Joe, In Your Mind, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on you, što je garancija za više od dva sata odlične muzike.

Za svoje gostovanje Brajan je zamolio da ga sat vremena pre nastupa sačeka maserka kao i da u garderobi preovlađuje crna boja stolnjaka i peškira. Posle koncerta, prepustiće se uživanju uz šampanjac Don Perignon, kvalitetno crno i belo vino, Stella Artois pivo i Evian i San Pellegrino vodu.
Pored bine, nalaziće se i garderobe za brzo presvlačenje tokom koncerta, za Brajana i plesačice.

Brajan Feri u Beograd dolazi dan ranije iz Bukurešta, a u sredu, posle koncerta u Beogradskoj areni, putuje za Budimpeštu.

U svojoj dugoj karijeri, izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže a u Beogradskoj areni nastupiće 20. septembra u okviru turneje kojom promoviše svoj novi album „Olympia”.

Pogledajte još