Čelustka oduševljen što je dao gol

BEOGRAD, 15. septembra 2011. (Beta) - Fudbaler Trabzonspora Ondrej Čelustka rekao je u četvrtak da je presrećan zbog gola u pobedi turskog kluba 1:0 nad Interom u Ligi šampiona.

"Veoma sam srećan što smo pobedili, ali postizanje gola je bilo kao san za mene. Ova pobeda je posebna jer sam prošle godine igrao u Palermu, tako da je sjajno vratiti se u Italiju i pobediti u Ligi šampiona", rekao je Čelustka za sajt Evropske fudbalske unije.

Vezni fudbaler Trabzonspora Gustavo Kolman rekao je da je oduševljen pobedom, jer je većini fudbalera tog kluba ovo bila prva utakmica u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

"Sjajno je kada takmičenje počnete sa tri boda. Mi smo dobro odigrali, ali je i Inter imao nekoliko šansi. Postigli smo nešto izuzetno važno, istorijsko za klub. Ima još vremena pre nego što počnemo da razmišljamo o prolasku u drugi krug", kazao je Kolman.

Fudbaler Intera Esteban Kambijaso nije previše razočaran porazom jer su njegovi saigrači "učinili sve što su mogli".

"Mirni smo. Dešava se da izgubite, ali mi sada moramo naporno da radimo da popravimo stvari. Ovo nam je treći poraz u nizu, ali sinoćnja utakmica je totalno drugačija od ostalih. U odnosu na poraz od prošle nedelje Inter je znatno drugačije delovao sinoć", rekao je reprezentativac Argentine.

..

Pogledajte još