Seks, laži, Angela Merkel i Silvio Berluskoni

Italijanski premijer Silvio Berluskoni poznat po svojoj strasti prema lepim ženama i po neobaveznom ponašanju koje u mnogome odstupa od diplomatskih manira, ne preza od pričanja masnih viceva naračun nemačke kancelarke Angele Merkel.

Svetski mediji izveštavaju da je Berluskoni ispričao veoma sirov vic o Angeli Merkel koji, kako se navodi, nije za prepričavanje.

Vic su čuli istražitelji koji su presreli njegov telefonski poziv. Kako su naveli, 74- godišnji premijer se našalio u vezi sa polom i stasom kancelarke Merkel, a britanski tabloid "The Sun", koji baš nije gadljiv, navodi da je šala toliko neukusna da i nije za citiranje u novinama.

Drugi su međutim objavili deo "pošalice" u kojoj je Berluskoni naveo da je Merkelova "debela ***** koju niko ne bi *****”. Italijanski premijer vic je ispričao novinaru Valteru Lavitoli.

I dok bi ostrašćeni protivnici lika i dela Angele Merkel, rekli da Berluskoni prvi put govori istinu, najprodavanija nemačka novina Bild, objavila je naslov po imenom "Da li je Berluskoni uvredio našu kancelarku Merkel?", dok italijanski list Il Giornale, koji je u vlasništvu familije Berluskoni, navodi da je u pitanju trač.

Berluskoni je svoju nemačku koleginicu pre dve godine na samitu ostavio da čeka dok je ćaskao mobilnim telefonom, dok je ju je godinu ranije, prilikom njenog zvaničnog dolaska u posetu Italiji, sačekao skriven iza jednog kipa i iskočio pred nju vičući "ku-ku".

Šta mislite brinu li Angelu Merkel ovakve priče?

Pogledajte još