Bred Pit nije najveći šupak!

U intervjuu za magazin "Entertainment Weekly" (naslovnica "EW" dole), popularni glumac i idealni muškarac po mišljenju mnogih dama - Bred Pit bio je iskren, duhovit i... vrlo necenzurisan.

Na pitanje kakav je osećaj biti u magazinu "People" proglašen najseksi živim muškarcem, Bred "gađa direktno u metu":

- Pa, kad baš ne kažu da si najveći šupak, znaš? Kada ostariš, shvatiš da je sve to samo zarad zabave. Kluni i ja smo se dobro zezali na račun toga kasnije. Ali, na neki način, ja sam i dalje dete iz Misurija i Oklahome koje pokušava da nađe svoj put. Inače, govorimo samo o deliću sekunde. Nisam puno razmišljao o tome.

Nakon filma "Gospodin i gospođa Smit" kada je i počela da se razvija romansa između njega i Anđeline Džoli, Bred razmišlja o tome kako bi trebalo opet da rade zajedno:

- Trebalo bi da zajedno snimamo filmove - to bi baš trebalo da radimo. Trebalo bi sve da radim zajedno i onda bismo manje radili i imali bismo više slobodnog vremena - rekao je Bred za "EW"

(old_image)

Četrdesetsedmogodišnji Bred je ove nedelje baš bio aktivan kada su intervjui za američke medije u pitanju (to verovatno ima veze sa promocijom njegovog novog filma "Moneyball"), pa je takođe vrlo otvoren intervju dao i magazinu "Parade".

Za ovaj magazin, Bred je objasnio kako mu je jako bitno da bude zadovoljan čovek.

- Mnogo značaja dajem tome da budem zadovoljan čovek. Zadovoljan sam time što sam napravio prave izbore i pronašao ženu koju volim, Endži, i izgradio porodicu koju toliko volim. Imati porodicu je rizičan poduhvat - što veća ljubav, to veću gubici. To je ta razmena. Ali ću sve podneti.

Govoreći koliko je Endži dobra majka i koliko je srećan što je ima, Bred se ipak osvrnuo i na svoju ljubavnu prošlost.

- Devedesete sam proveo krijući se, pokušavajući da se sakrijem od cele te selebriti buke. Smučio sam se sebi tako sedeći na kauču, držeći džoint i pokušavajući da se sakrijem. Sve to je počelo da biva patetično. Postalo mi je jasno da pokušavam da nađem film o interesantnom životu, a da zapravo sam nisam vodio interesantan život. Mislim da je moj brak (sa glumicom Dženifer Aniston, prim. aut.) s tim imao mnogo veze. Pokušavao sam da se pravim da taj brak jeste nešto što zapravo nije bio - rekao je Bred za "Parade".

Novi film Breda Pita Moneyball uskoro stiže u američke bioskope, a ne sumnjamo da će doći i kod nas, jer on i ovde ima brojne fanove koji ga očekuju da dođe u Beograd u pratnji svoje drage Endži.

Pogledajte još