Bred Pit nije najveći šupak!

U intervjuu za magazin “Entertainment Weekly” (naslovnica “EW” dole), popularni glumac i idealni muškarac po mišljenju mnogih dama – Bred Pit bio je iskren, duhovit i… vrlo necenzurisan.

Na pitanje kakav je osećaj biti u magazinu “People” proglašen najseksi živim muškarcem, Bred “gađa direktno u metu”:

Pa, kad baš ne kažu da si najveći šupak, znaš? Kada ostariš, shvatiš da je sve to samo zarad zabave. Kluni i ja smo se dobro zezali na račun toga kasnije. Ali, na neki način, ja sam i dalje dete iz Misurija i Oklahome koje pokušava da nađe svoj put. Inače, govorimo samo o deliću sekunde. Nisam puno razmišljao o tome.

Nakon filma “Gospodin i gospođa Smit” kada je i počela da se razvija romansa između njega i Anđeline Džoli, Bred razmišlja o tome kako bi trebalo opet da rade zajedno:

Trebalo bi da zajedno snimamo filmove – to bi baš trebalo da radimo. Trebalo bi sve da radim zajedno i onda bismo manje radili i imali bismo više slobodnog vremena – rekao je Bred za “EW”

Četrdesetsedmogodišnji Bred je ove nedelje baš bio aktivan kada su intervjui za američke medije u pitanju (to verovatno ima veze sa promocijom njegovog novog filma “Moneyball“), pa je takođe vrlo otvoren intervju dao i magazinu “Parade”.

Za ovaj magazin, Bred je objasnio kako mu je jako bitno da bude zadovoljan čovek.

Mnogo značaja dajem tome da budem zadovoljan čovek. Zadovoljan sam time što sam napravio prave izbore i pronašao ženu koju volim, Endži, i izgradio porodicu koju toliko volim. Imati porodicu je rizičan poduhvat – što veća ljubav, to veću gubici. To je ta razmena. Ali ću sve podneti.

Govoreći koliko je Endži dobra majka i koliko je srećan što je ima, Bred se ipak osvrnuo i na svoju ljubavnu prošlost.

Devedesete sam proveo krijući se, pokušavajući da se sakrijem od cele te selebriti buke. Smučio sam se sebi tako sedeći na kauču, držeći džoint i pokušavajući da se sakrijem. Sve to je počelo da biva patetično. Postalo mi je jasno da pokušavam da nađem film o interesantnom životu, a da zapravo sam nisam vodio interesantan život. Mislim da je moj brak (sa glumicom Dženifer Aniston, prim. aut.) s tim imao mnogo veze. Pokušavao sam da se pravim da taj brak jeste nešto što zapravo nije bio – rekao je Bred za “Parade”.

Novi film Breda Pita Moneyball uskoro stiže u američke bioskope, a ne sumnjamo da će doći i kod nas, jer on i ovde ima brojne fanove koji ga očekuju da dođe u Beograd u pratnji svoje drage Endži.