Hajduk ima šansu protiv Partizana

"Priprema za meč sa crno-belima je malo drugačija u odnosu na ranije rivale, a najbitinije je da iskoristimo pozitivnu tremu i ostanemo hladnih glava. Respektujemo šampiona, ali nema nikakvog straha, pa očekujem ravnopravnu borbu", rekao je Hadžibulić radiju Sto plus.

Dvadesetosmogodišnji Novopazarac je dodao i da će Hajduk pokušati da iskoristi trenutnu krizu prvaka države, koga muče i povrede nekih prvotimaca.

"Partizan je malo poljuljan neuspesima u Evropi i nekim slabijim partijama na domaćoj sceni, a imaju problema i sa povređenim igračima. Sigurno je da će pokušati da pobedom protiv nas postave stvari na svoje mesto, ali imamo i mi svojih aduta", kazao je Hadžibulić.

Tvorac preokreta u pobedi nad čačanskim Borcem i dvostruki strelac na toj utakmici smatra da je pobednička atmosfera veliki adut Hajduka u Humskoj.

"Atmosferu u ekipi diktiraju rezultati i ona je izvanredna. Da se razumemo, Hajduk nije slučajno lider prvenstva, nismo dobili jednu ili dve utakmice, već četiri u nizu", rekao je Sead Hadžibulić.

Hajduk iz Kule je prvoplasirani tim fudbalske Super lige i ima maksimalnih 12 bodova, dok je Partizan na drugoj poziciji sa tri boda manje.

Utakmica između Partizana i kulskog Hajduka igra se u subotu od 20 časova.

Pogledajte još