Stanojević: Jasno je ko je favorit

BEOGRAD, 16. septembra 2011. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u petak da je njegov tim favorit u utakmici petog kola Super lige Srbije protiv Hajduka iz Kule jer igra na svom stadionu.

"Moramo da imamo respekt prema Hajduku, ali jasno je ko je, ipak, favorit jer igramo na svom stadionu. Nadam se da će biti atraktivna i dobra utakmica u kojoj ćemo svi uživati", rekao je Stanojević na konferenciji za medije u Beogradu.

Mladi trener će imati na raspolaganju sve igrače osim Radiše Ilića i Vladimira Volkova kome daje šansu da će igrati 50 odsto.

"Svi su zdravi sem Ilića i Volkova. Mi smo imali period u kome su svi igrači zajedno trenirali i nadam se da će se dobar rad na treninzima isplatiti u utakmici. Nadam se da Hajduk neće koristiti sjajan pas kroz sredinu brzim špicevima, kao protiv OFK-a što su radili", kazao je Stanojević.

Trener Partizana je dodao da ima "u glavi" sastav koji će izaći na teren i da će on biti nešto drugačiji nego u pobedi u Jagodini od 1:0 prošlog vikenda. Utakmica izmedju Partizana i Hajduka igra se u subotu od 20.00 na stadionu u Humskoj.

..

Pogledajte još