IDEMO KA POMIRENJU: Marko Janjušević Janjuš progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Enom (VIDEO)

Nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš pre emisije "Amidži šou" u kojoj je sinoć gostovao prokomentarisao je događanja koja su se odvila nakon finala šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga".

- Susret sa ćerkom je bio emotivan, tužan, srećan, sve u istom paketu. Ne znaš kako da odreaguješ. Jedva sam čekao da je vidim. Plakali smo oboje. Mnogo je vezana za mene. Ena je mnogo stroža od mene po pitanju vaspitanja. Ja, zapravo, uopšte nisam strog. Nikada nisam viknuo na Krunu - istakao je Janjuš.

Takođe, bivši košarkaš progovorio je i o svom odnosu sa nekadašnjom suprugom Enom.

- Ena ne voli da je spominjem u javnosti, ali je zadovoljna kako sam se ponašao ove godine u "Zadruzi". Ne bih pričao o našem odnosu, ali situacija ide ka onome gde treba da bude. Razočaran sam plasmanom u "Zadruzi". Zaslužio sam bolju poziciju, i po mom mišljenju i po sudu naroda - rekao je Janjušević i dodao:

- Ne razumem gledaoce. Nikada ne bih mogao da svrstam bilo koga iznad mene, ali sam sigurno zaslužio bolji plasman i od Aleksandre Nikolić i od Ane Ćurčić. Narod je odlučio da su one bolje. Anu nikada nisam smatrao žrtvom, kao ni da uopšte postoji žrtva u rijalitiju. Ne ulazi mi u mozak da je žrtva bilo ko ko je ušao u rijaliti da za pare 'ladi m... i da zato budeš plaćen.

Janjuš se osvrnuo i na superfinalistkinje ove sezone.

- Kakva je to žrtva koja je u rijalitiju zarađivala više od svih prevarenih muškaraca i žena? U rijalitiju postoje samo dobri i loši ljudi, a žrtve ne. Ne verujem u ljubavi rođene u rijalitiju. Svega par njih je opstalo i uspelo, ali to je veoma mali procenat u odnosu na sve veze iz rijalitija. Očekivao sam da će raskinuti Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić. To je najbolje za oboje. Ništa me to nije iznenadilo. Sve se dešava onako kako sam govorio da će biti. U rijalitiju nikom ne treba verovati jer se svi foliraju. Ja tamo ulazim zbog para, a ne zbog popularnosti - istakao je Janjuš i dodao:

- Drugi bi zbog popularnosti ispuš..., da izvineš. Što se raskida Maje Marinković i Bilala Brajlovića tiče, sve što bih rekao je da sam se mnogo potresao kad sam čuo i da nisam mogao da zaspim. Nek su mi živi i zdravi!

Nešto kasnije, u emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić razgovarao je sa Janjušem o mogućem pomirenju sa suprugom Enom.

- Je l' si na korak da se pomiriš sa bivšom ženom? - pitao je voditelj.

- Iskreno bili smo na korak i sad smo u nekom raskoraku opet. Ja pokušao da je poljubim, ona kao polako i ja se naljutio. Zamisli kao ja se naljutio. Mnogo je manje od koraka - rekao je Janjuš.

- Znači ima šanse? - pitao je Ognjen.

- Pa, ima šanse, to želim. Mislim da će biti sve okej - rekao je Janjušević.

Izvor: Blic.rs/Pink.rs
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još